• groepen2
  • groepen1

Groepen

Vakantiepark "De Kleine Belties", is een veelzijdig park met verschillende verblijfsmogelijkheden. Dit varieert van gezinnen tot groepen en van verblijfsaccommodaties tot dagrecreatie.

Groepshuizen

We verhuren groepshuizen voor 16 personen, die ook gecombineerd met recreatiezaal "De Beltieshorst" gehuurd kunnen worden, voor evenementen die langer duren dan een dag. De zaal is te gebruiken in combinatie met een arrangement en onder volledige verzorging, maar alleen de accommodatie huren en de rest zelf verzorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Zalen

Naast "De Beltieshorst" zijn er in de vernieuwde horeca ook zalen die gehuurd kunnen worden voor een familiefeest of zakelijke bijeenkomst. Deze zalen worden inclusief verzorging verhuurd. Hierin zijn verschillende arrangementen mogelijk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en stellen een speciaal arrangement voor u samen.

Arrangementen

Bij het boeken van een arrangement zijn er ook verschillende sport en/of spel activiteiten mogelijk. Zoals een themafeest, snorfietsarrangement, CampingGolf, maar ook gebruik van oud hollandse spelen en ons overdekte zwembad. Gebruik van de sportvelden, het springkussen en de speeltuintjes zijn altijd mogelijk.

Belangstelling? Wij informeren u graag verder!

Boek een groepsaccommodatie

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303