• slide8
  • slide2

Zalen

Zalen

Een gezellig weekend met de familie weg? Een midweek genieten met vrienden of collega’s? Dan is één van onze groepshuizen misschien iets voor u! Dit kan ook in combinatie met het huren van "De Beltieshorst". Ook hebben we huizen die geschikt zijn voor minder validen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark, inclusief het overdekte zwembad. Wij beschikken over de volgende groepshuizen:

Knabbel en Babbel

Twee luxe bungalows, allebei geschikt voor 8 personen. Komt u met een groter gezelschap, dan kan de bungalow gehuurd worden voor maximaal 16 personen, door de woonkamers aan elkaar te koppelen. De beide bungalows zijn aangepast voor minder validen.

Indeling:
Elke bungalow heeft op de begane grond twee slaapkamers, 1 daarvan beschikt over 2 hooglaag bedden, een aangepaste douche, aparte ruime toilet, een royale woonkamer, een keuken met magnetron en een vaatwasser en een wasmachine en droger. Vanaf de keuken kunt u door de tuindeuren naar het ruime terras. Op de verdieping zijn nog 3 slaapkamers en een tweede douche en toilet.

Den Blijen Hemert

Een volledig aangepaste bungalow voor minder valide. Een ideale accommodatie voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, met hun begeleiders.  Gelegen in een erg natuurrijk gebied met een mooi aangelegde tuin.

Indeling:

Deze accommodatie heeft 6 slaapkamers, met in  totaal 12 slaapplaatsen: 2 slaapkamers met 2 hoog-laagbedden, 3 slaapkamers met 1 stapelbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Het huis is voorzien van twee aangepaste douche-toiletruimtes. Voor de begeleiders is er een aparte douche- en toiletruimte. Ook is er een ruime woonkamer met gezellige zit- en eethoek, en een open keuken met vaatwasser en magnetron. Buiten is een zeer ruime tuin met een gedeelte overdekt terras. Binnen en buiten is geheel rolstoelvriendelijk. 

Bekijk accommodaties!

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303