• horeca3
  • horeca1

Horeca

Horeca

De Kleine Belties beschikt over goede horeca faciliteiten die buiten de vakanties om goed te gebruiken zijn voor familiefeestjes, zakelijke bijeenkomsten of andere evenementen. 

Iets te vieren?

Onze horeca faciliteiten zijn een perfecte locatie voor een familiefeest, zoals verjaardagen, jubilea's en familiedagen. Wij beschikken over een aantal zalen tot maximaal 250 personen. Ook een arrangement op basis van zelfverzorging is een mogelijkheid. Er is volop gelegenheid voor de kinderen op te spelen, zowel buiten als binnen. 

Zakelijke bijeenkomst

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, cursus of een andere zakelijke activiteit? Dat kan bij ons, werken in een ontspannen sfeer. Er is een goede geluidsinstallatie en beamer aanwezig. Wij stellen graag een arrangement naar uw wens samen.

Kerkelijke activiteiten

De Beltieshorst, een grote zaal met goede voorzieningen is zeer geschikt voor grotere, maar ook prima voor kleinschalige, activiteiten op kerkelijk gebied. Ook is het mogelijk om de zaal voor meerdere dagen te huren in combinatie met enkele accommodaties om te overnachten.  

Kijk verder voor informatie over onze zalen of bel: 0523-261303, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijke afspraak.

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303