• slide1
 • slide14

Articles in Category: Blog

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar

55+ weken

Elk jaar worden er in het voor- en naseizoen gezellige 55+ weken georganiseerd. Dit jaar is het van 9/6 tot 23/6 en van 1/9 tot 15/9. Tijdens deze weken komen er veel leeftijdsgenoten naar De Kleine Belties om vakantie te vieren, maar ook om elkaar te ontmoeten en een gezellige tijd te hebben met elkaar. 

 

Het programma

 

Er is dit jaar weer een een mooi programma in elkaar gezet, met o.a. bingo, bloemschikken, optreden van diverse koren, busreis, spelavonden, om maar even een greep uit het programma te noemen.
Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk te eten met elkaar. Het zijn weken waarin de gemoedelijkheid en sfeer voorop staan.

 
Hierboven vindt u het programma van komend voorjaar, zodat u vast een idee heeft hoe de weken eruit komen te zien. 

Voor vragen over deze 55+ weken kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie, of een brochure bij ons aanvragen. 

Boek uw favoriete plek!

U kunt boeken voor seizoen 2017!

Boek uw favoriete plek!

Het is zover, u kunt boeken voor 2017! Via onze website kunt u met een geheel nieuw Zoek & Boek-systeem een caravan, chalet, kampeerplaats of groepsaccommodatie boeken voor 2017.

Ook kunt u telefonisch of per mail informatie bij ons opvragen en uw favoriete plekje vast zetten. 

De eerste Bospark chalet is geplaatst!

De Heemserstee

De eerste Bospark chalet is geplaatst!

Begin april is de eerste chalet van het Bospark geplaatst, de Heemserstee! Het ziet er erg mooi uit, in de bosrijke omgeving een luxe chalet met houten elementen. 

Eind mei komen de twee Rheezerhoeve chalets, en half juni komt de tweede Heemsterstee chalet. 

Een bospark chalet kunt u boeken via Zoek & Boek, en natuurlijk telefonisch of per mail. 

 

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Nieuwe chalets in het Bospark!

Komend voorjaar worden er 4 prachtige comfortabele chalets geplaatst op ons park. Ze komen in een mooie omgeving te staan. Het begin van een mooi project, het 'Bospark'. 

De Heemserstee met grenzend aan de woonkamer een overdekt terras van 15m², 3 slaapkamers en modern ingericht

De Rheezerhoeve, een landelijke chalet, een bijzonder model met een overdekte veranda van 15 meter breed, een midden kamer en 3 slaapkamers. Beide zijn voorzien van vaatwasser, wasmachine en luxe badkamer. 

Vanaf juli zijn de chalets en de plekken gereed om gehuurd te worden. In het prachtige stukje 'Bospark' zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van uw eigen 'Bosparkhoes'. U kunt hier 365 dagen per jaar recreëren. Informeer ons naar de mogelijkheden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Waarom? 

 • Park met veel voorzieningen
 • Dicht bij het centrum van Hardenberg
 • Bossen en de Vecht dichtbij
 • Vechtdalse gastvrijheid
 • Prima verhuurmogelijkheden
 • Overdekt zwembad met glijbaan en whirlpool
 • Ruime kavels midden in de natuur
 • Vakantie ervaring sinds 1948

 

Ook een plekje aan een veld is nog een van de mogelijkheden. Op 'n Keampmanshoek zijn ook nog enkele kavels beschikbaar om uw eigen chalet te plaatsen. 

Hieronder staan een aantal afbeeldingen van het nieuwe plan. Klik hier voor de foto's van eerste de "Heemserstee" chalet.

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen

Peuter & Kleuter week

Bent u nog niet aan schoolvakanties gevonden, en opzoek naar een gezellige vakantie plek? Kom naar de Peuter & Kleuter week, van 30/6 tot 7/7! 


Jonge gezinnen

Tijdens deze gezellige week is er extra aandacht voor de jongste bezoekers, en hun ouders. Met speciale activiteiten voor de Peuter & Kleuters en hun ouders, gezellig spelen in één van de speeltuintjes en zwemmen in het overdekte zwembad wordt het een zeer geslaagde week. 
Even lekker spelen in de overdekte speeltuin terwijl papa en mama kunnen genieten van een lekker kopje koffie.  

Waarom naar de Peuter & Kleuter week

 • Tijd voor ontmoeten
 • Voordelig tarief
 • Rust en ruimte
 • Faciliteiten zijn geopend
 • Overdekt spelen en zwemmen

 

Het centrum van Hardenberg ligt op korte afstand van het park, op nog geen 10 minuten fietsen. Ook bent u in korte tijd in de mooie Vechtdalse bossen. 

Onder de foto kunt u het activiteitenprogramma van vorig jaar downloaden om alvast een beeld te krijgen van deze leuke week.

Vacature schoonmaak

Wij zoeken versterking voor ons team

Vacature schoonmaak

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar schoonmaakster(s). 


Voorwaarden

- Beschikbaar op maandag en vrijdag
- Flexibel inzetbaar
- Ervaring met schoonmaken


Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zorgchalets!

Aangepaste chalets voor mindervaliden of zorgbehoevenden.

Zorgchalets!


In het voorjaar van 2016 zijn er twee nieuwe chalets geplaatst, zorg chalets! Dit project doen we samen met camping De Klimberg en camping Bergzicht, zij hebben op hun camping ook twee zorgchalets geplaatst. 
Op ons park worden de chalets naast elkaar geplaatst, en zijn als één te huur. Op deze manier kunnen gezinnen die zorg nodig hebben genieten van hun welverdiende vakantie, en zorgeloos op vakantie kunnen gaan. 
Een van deze chalets is aangepast voor minder validen en is voor 4 personen. De chalet er tegenover is voor 6 personen en niet aangepast. De twee terrassen grenzen aan elkaar en zijn af te sluiten met een schutting.
Deze twee chalets zijn gezamenlijk of apart van elkaar te huur. Gezamenlijk; zodat (grote) gezinnen welke hulpmiddelen nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. En apart; zodat het voor een kleinere groepssamenstelling ook mogelijk is om gebruik te maken van de aangepaste zorgchalets of de standaard chalet. 

Indeling

Chalet 363: Een aangepaste luxe chalet voor 4 personen met twee slaapkamers, één slaapkamer met twee hoog-laagbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Verder is er een aangepaste badkamer met toilet en douche(stoel), aangepaste keuken en brede deuren aanwezig.
Chalet 364: Een luxe chalet voor 6 personen met 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig.
Beide chalet beschikken over een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, CV, tuinset en een overdekt terras.

De chalets staan op 'n Keampmanshoek te staan.

Hieronder staan een paar afbeeldingen van de Zorgchalets. Boeken kan telefonisch, per mail of via 'Zoek & Boek'.
Voor vragen over deze chalets kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0523-261303.

Klik hier voor een korte impressie van de chalets

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303