• vakantiepark2
  • vakantiepark1

Vakantiepark

Vakantiepark

Wij zijn een christelijke familiepark met een unieke sfeer. Gelegen in het Overijsselse Vechtdal met veel mooie fiets- en wandelpaden. Tijdens de vakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In het voor- en najaar een ideale plek voor jonge gezinnen en 55 plussers. De Kleine Belties is na 69 jaar nog steeds een familiebedrijf! Een park met veel sfeer en gezelligheid. Waar ontmoeten en persoonlijke aandacht centraal staan. Begonnen als boerderij, uitgegroeid tot een camping en is nu een vakantiepark met veel faciliteiten. 

Verblijf

Er is een breed aanbod in verhuur accommodaties, voor gezinnen, voor groepen maar ook voor ouderen en zorgbehoevenden. Het is mogelijk om te kamperen, een low budget bungalow te huren of te verblijven in een luxe chalet. Nieuw in de verhuur is de "Zorgchalet", speciaal voor ouderen, mindervaliden en mensen die zorgbehoevend zijn.

Faciliteiten

Het park biedt u veel faciliteiten, zoals een prachtig overdekt zwembad met glijbaan en whirlpools, een mooi horeca gelegenheid met sfeervol terras, een grote zwemvijver met zandstrand, speeltuintjes, een springkussen en een enthousiast recreatieteam die tijdens schoolvakanties zorgt voor een leuk en afwisselend programma. 

Zondagsrust

Vanwege de christelijke signatuur zijn op zondag bepaalde faciliteiten gesloten. Zo kunt u genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer. Wij heten u graag van harte welkom op ons park!

Jan & Marja, Anita & Jan en Sietse & Ellis

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303