• slide12
  • slide8

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Vakantie op Vakantiepark "De Kleine Belties", heerlijk genieten! In de vernieuwde horeca faciliteiten kun je genieten van een kopje koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Aan alles is gedacht, speelruimte voor de kids en natuurlijk gratis gebruik van wifi in de horeca. Een mooie en gezellige plek om te genieten en te ontmoeten. Wij ontvangen jullie graag in onze horeca. 

Plaza

De plaza is de verzamelplaats van veel van onze faciliteiten. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het nuttigen van een kop koffie met een heerlijk stuk appelgebak of gezellig een glas wijn drinken bij de open haard. In de ijs/snoephoek is er volop keuze, ook softijs en milkshakes behoren tot het assortiment.

Bruin Café

Het Bruin Café is toegankelijk vanuit de plaza. Een gezellige en knusse ruimte waar je een potje kunt poolen of gewoon even relaxed bij elkaar kunt zitten. Een plek voor jongeren om elkaar te ontmoeten. 

Het Eethuys

In ons restaurant "Het Eethuys" kun je dineren. Je kunt een keuze maken van onze uitgebreidde betaalbare kaart met diverse soorten gerechten, waaronder pizza's, snack menu's of een heerlijk plate menu. Bij mooi weer is het ook lekker vertoeven op ons terras terwijl de kinderen zich uit kunnen leven in de speeltuin. Ook 's avonds zijn wij geopend om onder het genot van een hapje en drankje andere gasten te ontmoeten.

Snackbar

Voor een lekker tussendoortje of even een gemakkelijke maaltijd breng je even een bezoekje aan de snackbar.

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303