• slide5
  • slide4

Spelen

Spelen

Op familiepark De Kleine Belties is volop speelplezier voor de kinderen. Naast het super leuke recreatieteam dat tijdens de schoolvakanties zorgt voor leuke en gezellige activiteiten zijn er ook nog andere leuke dingen die je kunt doen op ons park.

Klein

Springkussen
Je kan hem haast niet missen als je het park op komt rijden. Het grote springkussen, altijd een feest. Even lekker je energie kwijt door te springen op het springkussen.

Overdekt spelen
Slecht weer? Hopelijk niet natuurlijk, maar als het wel zo is dan kun je ook binnen nog even lekker klimmen en glijden. Je ouders kunnen dan mee en even lekker genieten van een bakje koffie in de plaza. De overdekte speeltuin is voor kinderen t/m 8 jaar.

Speeltuintjes
Overal verspreid op het park vind je speeltuintjes met schommels, een glijbaan of zandbak. Veel klim en klauter plezier.

Groot

Sportvelden
Even lekker voetballen, op de ponyweide is het voetbalveld waar je met je vrienden lekker kunt voetballen. Ook voor de volleybal liefhebbers, een volleybalveld is natuurlijk ook te vinden op ons park.

Darten/Poolen
In het Bruin Café staat een pooltafel waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Ook is er een dartbord, pijltjes kun je bij de bar halen of je neemt je eigen pijltjes natuurlijk mee.

 

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303