• slide6
  • slide2

Meer informatie

Recreatieteam

Recreatieteam

Tijdens de schoolvakanties zorgt het recreatieteam weer voor voldoende vermaak. Voor ukkies, stoere jongens en meiden, maar ook voor volwassenen worden er spetterende activiteiten georganiseerd. Onder andere: KnutselFrutsels, sporttoernooien, zeskamp, spannende spooktochten en het wekelijkse bijbeluurtje. Elke dag wordt afgesloten met een gezellig slaapmutsje voor de allerkleinsten. Deze, en vele andere activiteiten, staan dit seizoen allemaal weer op het programma.

Eekie en Joep

Eekie is een lieve en grote eekhoorn, die er het hele seizoen weer bij zal zijn. Hij is al meer dan 10 jaar het beste vriendje van alle kleine parkgasten. Eekie vind het super leuk om met iedereen op de foto te gaan. Grijp dus je kans tijdens één van de Eekie momenten. Zijn beste vriend Boswachter Joep is ook veel op het park. Hij is vaak in het bos, om daar te zorgen voor de dieren en alle bomen en planten die daar groeien. De twee vrienden hebben zelfs hun eigen liedje. Zing maar uit volle borst mee:

“Op de camping loopt een vriendje, hij is hier voor jou en voor mij. 
Ja, zijn naam is Eekie Eekhoorn en hij maakt ons allen blij”

Het actuele programma kunt u ook op onze app vinden. Ga naar: www.kleinebelties.nl/mobiel of download de app in de Playstore/Appstore.
 

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303