• slide12
  • slide8

Meer informatie

Te Koop

Te Koop

Op zoek naar een stacaravan of een plek voor een stacaravan? Op Vakantiepark De Kleine Belties is het mogelijk. Op het bestaande terrein zijn een ruim aantal plaatsen met stacaravans. De mogelijkheid bestaat om een stacaravan te plaatsen of een stacaravan op een plaats te kopen. Informeer naar de mogelijkheden op dit moment. Klik op de link om het huidige aanbod te bekijken.

Bekijk accommodaties

Luxe chalets

In 2008 is er gestart met een uitbreiding van ons park voor 65 ruime chaletplaatsen, 'n Keampmanshoek, hier zijn 65 kavels gerealiseerd voor luxe chalets. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.  Een fantastische plek om 365 dagen per jaar recreëren!

De plaatsen zijn deels gelegen aan het water en deels aan ruim opgezette veldjes. De plaatsen hebben de volgende faciliteiten:

  • 25 ampère stroom
  • Vaste gas aansluiting
  • Water en riool aansluiting
  • CAI aansluiting
  • Gebruik wifi mogelijk
  • Huurkavel

Er zijn verschillende types chalets te koop op compleet aangelegde kavels. Ook kunt u een chalet, geheel na eigen wens, kopen en laten plaatsen op het plekje van uw keuze. Wij werken samen met verschillende leveranciers en bouwers van chalets waaronder www.xhcbouw.nl ,  www.arcabo.nlwww.werners.nl, en www.grittercaravans.nl . Ook werken wij veel samen met een bedrijf dat het vervoer van chalets en de aanleg ervan verzorgt www.huttentotaalrecreatie.nl .

Bent u geïnteresseerd, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en voorwaarden.

Tel: 0523-261303 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Op de hoogte blijven

55+ weken

55+ weken

Elkaar ontmoeten in het voor- en najaar
Peuter & Kleuter week

Peuter & Kleuter week

Vakantieplezier voor jonge gezinnen
Nieuwe chalets in het Bospark!

Nieuwe chalets in het Bospark!

Heemsterstee & Rheezerhoeve

Download onze plattegrond

Neem contact met ons op

Bezoek ons

Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg

Bel ons

Tel: 0523 - 261303