Zoek & BoekAccommodatiesKamperenFaciliteitenArrangementenRecreatieteamPlattegrondVerhuurVerkoop

Den Blijen Hemert

 1. Zoek & Boek
 2. Den Blijen Hemert
Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

Een prachtige locatie midden in de natuur. Den Blijen Hemert ligt in de prachtige Overijsselse natuur. Een mooi huis dat gehuurd kan worden door een groot gezin, een familie of een zorginstelling. Het huis is namelijk ook voorzien van aangepast sanitair en hoog-laagbedden. Ideaal voor mensen die zorg nodig hebben. Maar ook een prima ruim huis voor een gezin.

Slaapkamers
Het huis is voorzien van 6 slaapkamers, er zijn twee slaapkamers met twee hoog-laagbedden incl. bedhekken, 3 slaapkamers met één stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden.

Sanitair
Er is één badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig, en twee aangepaste badkamers met douche, toilet en wastafel.

Keuken
Een ruime open keuken in de woonkamer, dat is wel erg fijn aan het huis. Er is een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron met ovenfunctie, volledige inventaris aan bestek, borden pannen etc.

Woonkamer
De keuken en woonkamer liggen in dezelfde ruimte. In de woonkamer is ook een eettafel aanwezig en de zithoek met banken en een TV. Ook is hier een CD- en DVD-speler.

Tuin
Den Blijen Hemert heeft een prachtige grote tuin. Een gedeelte is een betegeld terras, een gedeelte tuin en een gedeelte is overdekt. Er is een tuinset aanwezig.

Extra's
Het huis is aangepast voor minder validen, is gelijkvloers, heeft brede deuren en is geheel rolstoeltoegankelijk, verder voorzien van een wasmachine, in totaal 2 koelkasten, sta-op-tillift, rolstoel, postoel, 2 sjoelbakken. Omdat deze mooie ocatie ook ingericht is met zorgaanpassingen, is het ideaal voor families of zorginstellingen, maar ook voor (grote) gezinnen of families. 

 

Voorzieningen

 1. Hoog-laagbedden
 2. Eenpersoonsbed(den)
 3. Geschikt voor minder-validen
 4. CV
 1. DVD-speler
 2. Magnetron
 3. Oven
 1. Radio
 2. TV
 3. Vaatwasser