Laatste update 05-01-2021

Beste gasten,

Op Vakantiepark De Kleine Belties kunt goed vakantievieren, ondanks corona. Verblijven in een accommodatie op het park kan veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM. We gaan zorgvuldig om en werken mee met de mondkapjesplicht en 1.5 m afstand regeling. Desinfecteer uw handen bij het betreden van de receptie.

In de winterperiode 2021 tot het Paasweekend, zijn de faciliteiten zoals het overdekte zwembad en de horecafaciliteiten, gesloten. Dit is niet n.a.v. de maatregelen omtrent corona, maar is elk jaar zo in de winterperiode. 

Omdat vakantie mogelijk is in deze tijd is er geen reden tot annuleren. Ook na de maatregelen van 15 december 2020 is vakantie nog steeds mogelijk, als de groepssamenstelling uit één huishouden of 2 personen bestaat. Besluit uzelf om uw vakantie te annuleren dan kan dit volgens gebruikelijk weg. De annulering wordt gedaan volgens de Recronvoorwaarden. Of uw reden van annuleren onder de dekking van de verzekering valt, kunt u het beste navragen bij uw verzekering. 

Heeft u twijfel over het maken van een boeking voor later in 2021? Dit is niet nodig. Als u een boeking maakt voor een bepaalde periode maar tegen die tijd is het park gesloten op last van de overheid, dan ontvangt u van het gehele bedrag dat u betaalt heeft een voucher. 
Dit wil niet zeggen dat als één of meerdere faciliteiten gesloten zijn op dat moment, op last van de overheid, er ook aanleiding is voor een voucher. 


Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.