Laatste update 04-01-2022.

Op deze pagina kunt u de huidige maatregelen van het RIVM doornemen. We wensen u alvast een fijn verblijf toe. Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen.  

Welke faciliteiten zijn open?

Alle parkfaciliteiten zijn (ook zonder maatregelen) gesloten tijdens de winterperiode, na de herfstvakantie tot Pasen 2022. Bekijk hier de actuele openingstijden. Wat er vanaf Pasen 2022 open mag is afhankelijk van de maatregelen van het RIVM. 

Activiteiten

In de winterperiode zijn er geen activiteiten. In de weekenden van Pasen tot aan de zomervakantie en in de andere schoolvakanties (t/m de herfstvakantie) is er een Recrateam dat activiteiten organiseerd. Het activiteitenprogramma is te zien in de App en in het programmaboekje die u tijdens uw verblijf ontvangt.

Een vakantie boeken?

In deze tijd kunt u prima vakantie vieren op De Kleine Belties. 
Is er geen vakantie mogelijk op last van de overheid, tegen de tijd dat uw vakantie ingaat, dan kunt u van het betaalde bedrag een voucher ontvangen. Dit wil niet zeggen dat als één of meerdere faciliteiten gesloten moeten zijn, er aanleiding is voor een voucher. 

Het nemen van een annuleringsverzering is ook verstandig. Wilt u annuleren, dan gaat dit volgens de Recron-voorwaarden. Het percentage aan annuleringskosten dient u te betalen, bij een geldige reden wordt dit gedekt door de verzekering. Welke reden er allemaal onder de dekking van de verzekering vallen kunt u het beste navragen bij uw verzekering.

Maatregelen tijdens verblijf