Laatste update 16-04-2021

Informatie vooraf aan het boeken van een verblijf
Heeft u twijfel over het boeken van een vakantie in 2021? Dit is niet nodig. Als u een boeking maakt voor een bepaalde periode, maar tegen die tijd is vakantie niet mogelijk op last van de overheid dan ontvangt u van het betaalde bedrag een voucher. Dit wil niet zeggen dat als één of meerdere faciliteiten gesloten zijn, op last van de overheid, er aanleiding is voor een voucher. 

Informatie vooraf aan uw verblijf
Vakantie is mogelijk op De Kleine Belties als u met uw eigen gezin één plek gehuurd heeft. Vakantie is mogelijk, ongeacht of wij bepaalde faciliteiten geopend of gesloten hebben. Het nemen van een annuleringsverzering is ook verstandig. Wilt u annuleren, dan gaat dit volgens de Recron-voorwaarden. Het percentage aan annuleringskosten dient u te betalen, bij een geldige reden wordt dit gedekt door de verzekering. Welke reden er allemaal onder de dekking van de verzekering vallen kunt u het beste navragen bij uw verzekering.

Tijdens uw verblijf
Op Vakantiepark De Kleine Belties gelden de volgende regels n.a.v. de maatregelen van het RIVM

  • Het dragen van een mondkapje in de openbare ruimtes is verplicht. Ook in openbare toiletgebouwen
  • Bewaard 1.5 m afstand van elkaar. Maak geen bruik van de bankjes bij o.a. speeltoestellen
  • Om 22.00 uur  gaat de avondklok in. Ook op het park is deze van kracht. Om 22.00 uur moet u bij uw eigen accommodatie/kampeerplaats blijven


De faciliteiten die geopend zijn (let op: niet dagelijks)

  • Receptie
  • Plaza (voor afhalen snoep/ijs)
  • 't Eethuys (vooraf zijn menu's te bestellen, wordt bezorgd)
  • Snackbar (vooraf bestellen, voor afhalen)
  • Eekie's Recreatie Super (broodjes zijn vooraf te bestellen)

De receptie is van maandag t/m zaterdag geopend. De andere faciliteiten zijn in de schoolvakanties (t/m de herfstvakantie) geopend, bekijk hier de actuele openingstijden. 


Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Maatregelen tijdens verblijf