Laatste update 25-09-2021.

We zijn blij dat er op het vakantiepark al zoveel mogelijk is voor de vakantiegasten! Op deze pagina kunt u de huidige maatregelen van het RIVM doornemen. We wensen u alvast een fijn verblijf toe. Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Huidige maatregelen 

Deze maatregelen gelden tijdens uw vakantie: 

  • Bij binnenkomst van de horeca wordt er gevraagt om het coronatoegangsbewijs en ID-kaart of een negatief testbewijs.
  • Dit geldt niet voor afhaal van ijs, snoep en zwembad. 
     

welke Faciliteiten zijn open?

Alle parkfaciliteiten zijn geopend! Met het overdekte zwembad voor 50 personen tegelijkertijd. Dit is te reserveren via onze App. Het buitenzwembad voor max. 30 personen tegelijkertijd. Klik hier voor meer informatie over het zwemmen tijdens uw vakantie.

Bekijk hier de actuele  openingstijden. Faciliteiten alleen toegankelijk voor vakantiegasten, niet voor daggasten.

Activiteiten

In de weekenden tot aan de zomervakantie en in de andere schoolvakanties (t/m de herfstvakantie) is er een Recrateam dat activiteiten organiseerd. Het activiteitenprogramma is te zien in de App en in het programmaboekje die u tijdens uw verblijf ontvangt.

Een vakantie boeken?

In deze tijd kunt u prima vakantie vieren op De Kleine Belties. Zo zijn de faciliteiten geopend en is er een Recrateam aanwezig in de schoolvakanties t/m de herfstvakantie.
Is er geen vakantie mogelijk op last van de overheid, tegen de tijd dat uw vakantie ingaat, dan kunt u van het betaalde bedrag een voucher ontvangen. Dit wil niet zeggen dat als één of meerdere faciliteiten gesloten moeten zijn, er aanleiding is voor een voucher. 

Het nemen van een annuleringsverzering is ook verstandig. Wilt u annuleren, dan gaat dit volgens de Recron-voorwaarden. Het percentage aan annuleringskosten dient u te betalen, bij een geldige reden wordt dit gedekt door de verzekering. Welke reden er allemaal onder de dekking van de verzekering vallen kunt u het beste navragen bij uw verzekering.

Maatregelen tijdens verblijf