Geachte gasten,

In deze onzekere tijd snappen wij dat u vragen heeft m.b.t. uw vakantie. Wij laten ons adviseren door het RIVM (overheid) en de HISWA-Recron (branchevereniging).

Wij zullen er alles aan doen u te voorzien van een fijne vakantie, ondanks de maatregelen. De huisregels zijn aangescherpt en deze gelden tijdens uw verblijf. Deze kunt u onderaan deze pagina vinden. 

Op deze pagina geven wij op de meest gestelde vragen antwoord.
(laatste update 16-05-2020)

Welke maatregelen hebben jullie genomen om verspreiding tegen te gaan?
Antwoord: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM strikt. Dit betekend dat wij overal de 1,5 m afstand bewaren, ruimte die vaak bezocht word, zoals de receptie, wordt extra schoongemaakt, is de balie voorzien van een plastic scherm en er hangen desinfectie dispensers. Ook zijn er bepaalde faciliteiten niet geopend, zie hieronder.

Welke faciliteiten zijn er geopend?
Antwoord: Hierbij een overzicht van de faciliteiten:

  • Recepie: Geopend. Hier is ook verpakt ijs verkrijgbaar en kunt u terecht voor fiets- en skelter verhuur
  • Snackbar: Geopend, d.m.v. vooraf bestellen en afhalen
  • Kampwinkel: Geopend, broodjes vooraf te bestellen
  • Buitenzwembad: open. Er mogen max. 30 personen naar binnen. Opgave op receptie.
  • Overdekte zwembad: gesloten *
  • Plaza, Eethuys en terras: 1 juni op vanaf 12.00 uur op reservering!
  • Gezamenlijke sanitair gebouw: Gesloten tot 1 juli. Wel mogelijkheid tot het legen van chemisch toilet. 

* We zijn bezig met een protecol voor het overdekte zwembad. Als dit klaar is en het zwembad kan open dan wordt dit hier vermeld.
Hou onze openingstijden pagina in de gaten voor de exacte openingstijden per periode/dag.

Ik heb een seizoensplek of een eigen plek op het park. Kan ik wel komen?

Antwoord: Ons vakantiepark is geopend. U bent dus in de mogelijkheid om te komen. De keuze is aan u of u dat wilt of niet. Wanneer u ons park betreed bent u verplicht de richtlijnen van het RIVM en onze aangepaste huisregels (zie onderaan deze pagina) te volgen. Lees deze regels voor komst door. 
De gemeenschappelijk sanitairgebouwen zijn gesloten tot 1 juli, wel kunt u uw chemisch toilet legen. Kampeerplaatsen met privé sanitair zijn wel toegankelijk. Meld vooraf uw komst. (kampeerplaatsen).

Kan ik op vakantie komen? Wat als ik mijn vakantie wil annuleren?
Antwoord: Als uw accommodatie/kampeerplaats/kampeermiddel voorzien is van eigen sanitair dan kunt u gelukkig gewoon bij ons op vakantie komen! Als u komt kamperen en u heeft sanitair in uw kampeermiddel dan kunt u ook komen, de stortplaats van het chemisch toilet kan gebruikt worden. Annuleren is dus niet noodzakelijk. 
Als u zelf besluit om te annuleren dan is dat mogelijk volgens de reguliere annuleringsvoorwaarden van de Recron. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten dan valt dit waarschijnlijk niet onder hun dekking, tenzij u zelf ziek bent. Hiervoor kunt u het beste met de verzekering contact opnemen. De richtlijnen van het RIVM schrijven voor dat wanneer u ziek bent en/of verkouden u thuis dient te blijven. U kunt dan contact opnemen met uw verzekering. Dat bepaalde faciliteiten misschien niet open zijn betreft overmacht op last van de overheid. 

Ik heb geboekt voor de 55+ weken, gaat dit nog door?
Antwoord: Het programma zoals gewend zit er in het voorjaar niet in. We proberen alsnog deze weken elkaar, op gepaste afstand, te ontmoeten. Activiteiten worden gedaan in kleinere groepen van max. 30 personen. Dit zal korter duren dan normaal gesproken omdat er misschien 2 groepen na elkaar komen. Geplande activiteiten zoals busreis, 's avonds sprekers of koren gaan niet door. Er is een nieuwsbrief verzonden naar de gasten die geboekt hebben. Deze staat ook onderaan deze pagina.  

Deze vragen lijst zal continu aangevuld worden

 

Extra huisregels Vakantiepark De Kleine Belties

 Extra huisregels

Brief 55+ weken

 Brief_55+_weken_5cc88cf3-d5d2-47d3-bae4-79ed706b1ac1.pdf