Corona update

Geachte gasten,

In deze onzekere tijd snappen wij dat u veel vragen heeft m.b.t. uw vakantie. Ook voor ons als vakantiepark zijn er nog verschillende vragen waar wij op dit moment nog geen antwoord op hebben. Wij laten ons adviseren door het RIVM (overheid) en de HISWA-Recron (branchevereniging).

Klik onderaan de pagina om de extra huisregels te bekijken. 

Wij zullen er alles aan doen om ondanks de maatregelen jullie toch een fijn verblijf te geven op ons park.

Op deze pagina geven wij op de meest gestelde vragen antwoord.
(laatste update 02-04-2020)

Welke maatregelen hebben jullie genomen om verspreiding tegen te gaan?
Antwoord: Wij volgen de richtlijnen van het RIVM strikt. Dit betekend dat de horeca (tot in ieder geval 28/4) en het zwembad (tot 1/6) gesloten zijn. De gezamenlijke sanitaire voorzieningen zijn ook gesloten (tot 28/4). Kampeerplaatsen met privé sanitair zijn wel te gebruiken. De receptie is beperkt geopend en telefonisch bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur en uiteraard per mail. 

Ik heb een seizoensplek of een eigen plek op het park. Kan ik wel komen?

Antwoord: Ons vakantiepark is geopend. U bent dus vrij om te kiezen of u wel of niet wilt komen. Wanneer u ons park betreed bent u verplicht de richtlijnen van het RIVM te volgen. De gemeenschappelijk sanitairgebouwen zijn gesloten tot 28/4, kampeerplaatsen met privé sanitair zijn wel toegankelijk. Meld vooraf uw komst! (kampeerplaatsen).
Onderaan deze pagina vindt u de aangepaste huisregels volgens de richtlijnen van het RIVM. Lees voor aankomst deze huisregels door. 

Ik wil graag mijn vakantie annuleren:
Antwoord: Valt uw vakantie tussen nu en 8 mei, dan wordt er contact met u gezocht. U kunt er dan voor kiezen om het betaalde bedrag om te zetten in een voucher. De voucher die u ontvangt kunt u later inzetten. Wij zullen betaalde termijnen dus niet omzetten in contanten, maar voorzien onze gasten van een voucher. Willen jullie wel gewoon komen? Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom.
Valt uw boeking in de periode na 8 mei dan bent u uiteraard welkom. Dat de faciliteiten niet geopend zijn betreft overmacht op last van de overheid. Wilt u alsnog annuleren, dan is dat mogelijk volgens de reguliere annuleringsvoorwaarden van de Recron. Als jullie hiervoor kiezen dan valt dit onder geen enkele annuleringsverzekering en heeft u geen recht op restitutie. 
Het beste advies is om gewoon af te wachten. Als de situatie niet houdbaar is, zullen wij voor andere periodes ook gaan werken met vouchers. Dit doen wij voorals nog niet. Het beleid kan wijzigen, blijft daarom deze pagina in de gaten houden.
Vooralsnog is het op dit moment wel mogelijk om bij ons op vakantie te komen, ook na 8 mei. Dat de faciliteiten niet geopend zijn betreft overmacht op last van de overheid. De richtlijnen van het RIVM schrijven voor dat wanneer u ziek bent en/of verkouden u dient thuis te blijven. U kunt dan contact opnemen met uw verzekering.

Inmiddels zijn er enkele bungalowparken en campings gesloten. Is dit een maatregel van de overheid?
Antwoord: Bungalowparken en campings die momenteel gesloten zijn of aankondigden niet open te gaan de komende weken hebben hier zelf voor gekozen of is door de gemeente opgelegd. Dit is geen maatregel van de overheid. 
Horeca op recreatieparken en watersportbedrijven moet wel gesloten zijn tot 28 april. Bijeenkomsten en evenementen zijn tot 1 juni a.s. verboden. Zwembaden dienen gesloten te zijn.

Deze vragen lijst zal continu aangevuld worden

 

Extra huisregels Vakantiepark De Kleine Belties

 Extra huisregels