Ter uitbereiding van ons team zoeken wij een “manusje van alles”! Ben jij technisch onderlegd en ben jij graag actief bezig? Lees dan zeker even verder!

 

Wat gaan je doen?
Je werkdagen zijn heel divers! Van het oplossen van een storing, kleine klussen uitvoeren tot het onderhouden van het groen op het park.

Ai, een gast komt inchecken maar het de koelkast blijkt defect. Je onderneemt direct actie .. je moet dus wel een beetje flexibel zijn en tegen verandering kunnen!

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Het team bestaat uit 3 collega’s waar zo nu en dan wat extra collega’s aanhaken bij grote projecten of bij drukte zoals in de schoolvakanties.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg. Een modern vakantiepark met alle faciliteiten die je mag verwachten op een vakantiepark. Wij bestaan bijna 75 jaar en ons park kent een lange geschiedenis. Wij zijn een echt familiebedrijf, inmiddels is de vierde generatie aan het roer.

 

Naast de vele vaste gasten weten veel gasten uit heel Nederland tijdens de vakanties ons te vinden. Tijdens het hoogseizoen kunnen er zo maar een paar duizend mensen op het park rondlopen.

 

Wat kunnen wij bieden?
- Een gezellig team!

- Uiteraard een marktconform salaris

- Fulltime contract!

- Zondag altijd vrij!
 

Solliciteren? Leuk! Stuur je motivatie en je CV naar Sietse Hakkers via sietsehakkers@kleinebelties.nl

Vakantiepark De Kleine Belties heeft een christelijke identiteit en heeft zijn faciliteiten op zondag gesloten.