medewerker technische dienst en buitendienst

Om ons gezellige team uit te breiden zoeken wij een ‘manusje van alles’. Ben jij technisch onderlegd en graag actief bezig? Lees dan zeker even verder!

Wat ga je doen?

Eén ding is zeker; je werkdagen zijn heel divers! Van het oplossen van storingen tot het uitvoeren van kleine kusjes en het onderhouden van het groen op het park. Is de koelkast van een gast defect? Jij komt direct in actie!

De functie vraagt flexibiliteit en dat je kunt omgaan met verandering. Je staat er niet alleen voor. Je werkt samen in een klein team. Bij topdrukte of grote projecten springen er nog een aantal extra collega’s bij.

Waar kom je te werken?

Vakantiepark De Kleine Belties is een modern en christelijk vakantiepark in Hardenberg met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen tijdens een vakantie. We bestaan dit jaar 75 jaar, dus ons park kent een lange en rijke geschiedenis. Wij zijn een echt familiebedrijf en inmiddels is al de vierde generatie aan het roer.

We hebben veel vaste gasten. Vakantiegangers uit heel Nederland weten ons tijdens hun vakantie te vinden. Tijdens het hoogseizoen kunnen er zo maar een paar duizend mensen op het park rondlopen.

Wat bieden wij?

  • Een gezellig team
  • Een marktconform salaris
  • Een fulltime contract
  • Elke zondag vrij

Ben jij de persoon die wij zoeken? Leuk! Solliciteer snel en mail je motivatie en CV naar sietsehakkers@kleinebelties.nl t.a.v. Dhr. S. Hakkers.