Horeca manager

Heb jij ervaring en/of een opleiding afgerond in de horeca? Dan zoekt Vakantiepark De Kleine Belties jou!

Voor het aankomende seizoen zoeken wij een horecamedewerker met ervaring en/of een afgeronde horecaopleiding.

Van een dienst achter de bar tot het klaarmaken van gerechten. Het vak horeca kent voor jou geen geheimen. Jij bent het hele seizoen beschikbaar en je weet als geen ander wat de invloed van gastvrijheid is.

Vakantiepark De Kleine Belties is een vakantiepark met een mix aan gasten. Elke leeftijd voelt zich thuis op ons park. Een belangrijke schakel is onze horeca. Naast een snackbar en een restaurant hebben wij een gezellig terras die vol stroomt wanneer de zon opkomt. Dus komt de gast voor een kopje koffie, een lekker gerecht of een wijntje. Wij hebben het!

In deze functie vragen wij een zelfstandige werkhouding. Het aansturen van een team is geen probleem voor jou en je het aantoonbare ervaring in de horeca. Wat moet je weten? Gedurende het seizoen zal je fulltime worden ingezet. Wij zoeken dus iemand met ervaring of afgeronde horecaopleiding met passie voor het horeca vak, en je bent 18 jaar of ouder. Je werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Klinkt dat als de perfect baan? Stuur dan je motivatie + C.V. naar ellishakkers@kleinebelties.nl t.a.v. Mevr. E. Hakkers

vacature horecamedewerker