Receptie medewerker

Vakantiepark De Kleine Belties is opzoek naar een medewerker receptie. De Kleine Belties is een vakantiepark in Hardenberg. Vele gasten weten al 73 jaar de weg te vinden naar dit moderne vakantiepark. 

Ter uitbreiding van het huidige team zoeken wij een medewerker receptie voor 15 uur per week. Je taken zijn o.a. het beantwoorden van de telefoon, gasten helpen aan de balie, e-mails beantwoorden en werken met een computer.

In deze functie vragen wij zelfstandigheid en eigen initiatief. Staat gastvrijheid bij jou voorop en wil jij onze gasten een heerlijke vakantie laten beleven? Solliciteer dan snel en wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons team.

Functie eisen:
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands 
- Je bent handig met computers 
- Werken in de vakanties is voor jou geen probleem 
- Je bent sterk in communicatie 

Wie zijn wij
Wij zijn Vakantiepark De Kleine Belties, een park met een christelijke signatuur en de daarbij behorende normen en waarden. Het merendeel van onze gasten heeft dezelfde achtergrond. Ons park heeft vele soorten verhuurobjecten en tijdens de schoolvakanties is het op het park een drukte van jewelste. Dat betekent niet dat het buiten de schoovakanties rustig is. Steeds meer gasten weten ons ook buiten de vakanties om te vinden. En niet gek ook, ons park ligt tussen de bossen en prachtige wandel- en fietsroutes. Maar ook als het qua gasten rustig is, is er nog genoeg te doen.

De Kleine Belties is een familiebedrijf waar er een mentaliteit heerst van "wij doen het samen". Buiten de vakanties om werken er circa 8-10 mensen in verschillende functies. Tijdens de vakanties zijn wij een gezellige groep van soms wel meer dan 40 medewerkers. Onze gasten zijn de drijfveer van ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten genieten van hun welverdiende vakantie.

Wil jij bijdragen aan een goed onderhouden vakantiepark? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sietsehakkers@kleinebelties.nl