Wandelen en fietsen

  1. Wandelen en fietsen

omgeving van De Kleine Belties

Fietsen en wandelen in het Overijsselse Vechtdal betekent: even helemaal weg zijn in de natuur. Er zijn verschillende routes in de omgeving, voor jong en oud. Loop door de prachtige omgeving en maak mooie stops in de rijke groene streek. Of ga er met de fiets op uit en ga op ontdekking.

Fietsen huren

Als u een rondje wilt fietsen in de mooie natuur van het Vechtdal, kunt u bij ons een fiets huren. U heeft de keuze uit:

  • Dames/herenfiets (€ 8,- p.d. en € 35,- p.w.)
  • Kinderfiets              (€ 5,- p.d. en € 20,- p.w.)
  • kinderzitjes             (€ 3,- p.d. en € 12,- p.w.)

Maar er is nog meer te huur...

 

Meer In de omgeving

Hardenberg

Voor een geslaagde vakantie hoef je het vakantiepark niet af, er is volop vermaak voor jong en oud. De natuur is prachtig, Hardenberg Klepperstad zorgt voor veel gezelligheid en de verschillende evenementen zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Met een groot aanbod aan winkels en diverse restaurantjes is er genoeg te doen.

Ommen

Ommen is een stad in Overijssel op mooie afstand vanaf Hardenberg. Een gezellige stad aan de rivier de Vecht. Eén van de oudste Hanzesteden van Overijssel. Een bezoekje waard tijdens uw verblijf op De Kleine Belties.

Vechtdal Museum Hardenberg

Het lokaal historische museum van Hardenberg.

Escaperoom Hardenberg

Een Escaperoom is de meest uitdagende activiteit die je met je familie.vrienden en collega's kunt doen. Denk je iedereen goed te kennen? Denk dan nog een keer...

Ballonnenfestival Hardenberg

Een ontzettend leuk jaarlijks terugkerend evenement van Hardenberg. Elke avond gaan bijna 40 luchtballonnen in alle soorten en maten de lucht in! Een heel spektakel. Naast de luchtballonnen worden er ook andere activiteiten georganiseerd in Hardenberg, zoals de Drakenbootrace. Al met al een paar gezellige dagen eind juni.

Tuinen van Mien Ruys

Een overzicht van tuinarchitectuur vanaf 1924 tot nu. 30 inspirerende tuinen met experimenten op het gebied van ontwerp, beplanting en materialen. De tuinen zijn het levenswerk van Mien Ruys, één van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw.

Bootje en kano varen op de Vecht

Gezellig met elkaar in een bootje of kano varen op rivier de Vecht. Bij Rederij Peters in Ommen kunt u bootjes, kano's en sloepen huren. Ook een mogelijkheid voor een rondvaart.

Het Kasteel Bentheim

Vlak over de grens in Duitsland staat het kasteel Bentheim. Het is de grootste hoogteburcht van Noordwest-Duitsland en werd voor het eerst in het jaar 1050 vermeld. Al meer dan vijf eeuwen is het complex in het bezit van de graven en vorsten van Bentheim en Steinfurt.

Wildlands Emmen

Op vakantie in Hardenberg, maar binnen een half uur in Emmen voor een wereldreis. In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

Wandelroute bij Kasteel Eerde

Een mooie wandelroute bij Kasteel Eerde. Het kasteel is met monumentale lanen en versierde bosvlakken, aangelegd in Frans classicistische stijl. Het kasteel is gelegen in Ommen.