Zoekresultaat verfijnen
Bekijk alle mogelijkheden
Heemserstee

Bospark-chalet Heemserstee

Voor een onbezorgd en relaxt verblijf is Bospark Chalet "De Heemserstee" een zeer geschikte accommodatie. Omgeven door groen is het heerlijk vertoeven in deze luxe 6 persoons chalet.
Rheezerhoeve

Bospark-chalet Rheezerhoeve

Deze zeer luxe Bospark Chalet, de Rheezerhoeve is ingericht met een landelijke stijl. Door de ligging van het chalet bent u omgeven door groen. Geschikt voor 6 personen en biedt 3 slaapkamers. Het chalet is compleet ingericht en komt ook met wasmachine, vaatwasser en een luxe badkamer.
Bungalow F25.jpg

Bungalow F25

Deze ruime 8 persoons bungalow is gelegen op een mooie locatie op ons park. Ruim in gericht met een grote tuin erbij, zodat de rust en het vakantieplezier voorop staan.
Bungalow HR type C 1.jpg

Bungalow type C

In deze luxe bungalow ontbreekt het u aan niets. Het huis geschikt voor 6 personen heeft 3 slaapkamers en biedt een luxe badkamer met ligbad. De keuken heeft een vaatwasser en magnetron. De ligging is bosrijk en biedt veel privacy.
Bungalow HR type F.jpg

Bungalow type F

Deze 6 persoons bungalow is omgeven door groen. Met 3 slaapkamers voorzien van dekbedden en kussens, een fijne plek om vakantie te vieren. De open keuken met zithoek nodigt uit om samen te eten en in de woonkamer kunt u even ontspannen voor de TV.
Chalet type E 2.jpg

Chalet type E

De chalet type E is een ruime chalet met comfort om heerlijk te kunnen genieten tijdens uw verblijf. Gelegen aan een veld, een natuurrijk gebied of een rustig plekje.
Chalet type F 2.jpg

Chalet type F

Een luxe chalet met veel comfort, voornamelijk gelegen op 'n Keampmanshoek, aan een veld nabij de zwemvijver. Heerlijk vertoeven op een ruim opgezet veld met speelgelegenheid voor de kinderen op het veld. De chalet type F is een ruime luxe chalet met genoeg comfort voor een onbezorgd verblijf.
Chalet type G HR.jpg

Chalet type G

Heerlijk genieten in elk seizoen van het jaar in een zeer luxe ruime type G chalet. Deze chalets zijn voornamelijk gelegen op 'n Keampmanshoek, aan een veld of aan het water. Dat pas heerlijk tot rust komen.
Comfort 1.jpg

Comfort kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère, water, riool en CAI aansluiting. Dit betref de plaatsen 183-201
Comfort plus 1.jpg

ComfortPlus kampeerplaats

Luxe kamperen kan op de ComfortPlusplaatsen. Dit is een kampeerplaats met eigen douche, wastafel en toilet, met elektra aansluiting voor 10 ampère. Dit betreft de plaatsen 242-263.
Blije hemert 1.jpg

Den Blijen Hemert

Een volledig aangepaste bungalow voor minder valide. Een ideale accommodatie voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, met hun begeleiders. Gelegen in een erg natuurrijk gebied met een mooie aangelegde tuin.
knabbel 2.jpg

Knabbel en Babbel

Twee luxe bungalows, allebei geschikt voor 8 personen. Komt u met een groter gezelschap, dan kan de bungalow gehuurd worden voor maximaal 16 personen, door de woonkamers aan elkaar te koppelen. De beide bungalows zijn aangepast voor minder validen.
Kamperen Hogeweide

Luxe camperplaats

Deze luxe camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en een CAI aansluiting. Op het veld staat een sanitair unit. Het tarief is inclusief gebruik van warm water. Betreft de plaatsen 150A tot 150F
Stacaravan type A 1.jpg

Stacaravan type A

Deze eenvoudig ingerichte stacaravan is geschikt voor 4 tot 6 personen. Gelegen verspreid over het park, aan een veldje of straatje. Speelgelegenheid voor de kinderen op korte afstand. Genieten in uw vakantie met een verblijf in een basic stacaravan.
Stacaravan type B 2.jpg

Stacaravan type B

Een sobere stacaravan met 2 of 3 slaapkamers. Deze types liggen verspreid over het park, aan een straatje of veldje. Voor 4 tot 6 personen.
Stacaravan type C5

Stacaravan type C

De type C stacaravan is een royale stacaravan voor 4 tot 6 (eventueel 8) personen, voorzien van 2-3 slaapkamers, optioneel met blokhut.
Stacaravan type D.jpg

Stacaravan type D

Comfortabele en zeer ruime stacaravan/chalet met douche en toilet. Een TV in het leefgedeelte. Op de slaapkamers zijn er dekbedden en hoofdkussen aanwezig. Stacaravans variëren in twee of drie slaapkamers.
Comfort 4.png

Standaard kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère. Dit betref de plaatsen 202-231, 150A - 150F en 144A - 144B.