Welke accommodatie past bij jou?

Verhuur accommodaties

Van eenvoudige stacaravans tot luxe chalets, alles is mogelijk op "De Kleine Belties". Je kunt een keuze maken uit een breed aanbod, de accommodaties variëren in comfort, inrichting, ligging en luxe. De luxe chalets zijn voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, wasmachine en CV. Er zijn plaatsen gelegen aan het water, op zonnige plaaten aan velden of op ruime plaatsen in een bosrijke omgeving. 

"De Kleine Belties" is voor iedereen toegangkelijk. Zo zijn er op het park chalets met aanpassingen voor minder validen. Dit gaat om de chalets type F94, type F363 en type G304 en G306.

Uw tweede thuis op "De Kleine Belties"? Bekijk de mogelijkheden en de te koop staande stacaravans en chalets.


Bekijk tarieven    

De accommodaties zijn in het hoogseizoen te huur van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een weekend of midweek te huren.
In een aantal accommodaties zijn huisdieren toegestaan, hier zijn kosten aan verbonden. Bij het online boeken kunt u deze voorkeur aangeven.

 

Zoekresultaat verfijnen
Andere periode
Lodges buitenkant 2.JPG

Belties Luxury Lodge

Voor de ultieme kampeerbeleving raden wij u de Belties Luxury Lodge aan. Een hele mooie uitkomst voor de luxe kampeerder. Geniet en kom tot rust in deze mooi ingerichte luxe Lodges.
69114826_1536840463.jpg

Bospark-chalet Beltieshoeve

Nieuw in 2019! De Beltieshoeve behoord tot één van de Bospark chalets. Een luxe chalet gelegen in een prachtige omgeving. Voor 5 personen is dit de ideale vakantieplek.
Heemserstee

Bospark-chalet Heemserstee

Voor een onbezorgd en relaxt verblijf is Bospark Chalet "De Heemserstee" een zeer geschikte accommodatie. Omgeven door groen is het heerlijk vertoeven in deze luxe 6 persoons chalet.
Rheezerhoeve

Bospark-chalet Rheezerhoeve

Deze zeer luxe Bospark Chalet, de Rheezerhoeve is ingericht met een landelijke stijl. Door de ligging van het chalet bent u omgeven door groen. Geschikt voor 6 personen en biedt 3 slaapkamers. Het chalet is compleet ingericht en komt ook met wasmachine, vaatwasser en een luxe badkamer.
Bungalow F25 buitenkant 2 HR

Bungalow F25

Deze ruime 8 persoons bungalow is gelegen op een mooie locatie op ons park. Gezellig ingericht met een grote tuin erbij, zodat de rust en het vakantieplezier voorop staan.
Bungalow HR type C 1.jpg

Bungalow type C

In deze bungalow ontbreekt het u aan niets. Het huis geschikt voor 6 personen heeft 3 slaapkamers en biedt een badkamer met ligbad. De keuken heeft een vaatwasser en magnetron. De ligging is bosrijk en biedt veel privacy.
20170523_104357.jpg

Bungalow type F

Deze 6 persoons bungalow is omgeven door groen. Met 3 slaapkamers voorzien van dekbedden en kussens, een fijne plek om vakantie te vieren. De open keuken met zithoek nodigt uit om samen te eten en in de woonkamer kunt u even ontspannen voor de TV.
Chalet type E

Chalet type E

De chalet type E is een ruime chalet met comfort om heerlijk te kunnen genieten tijdens uw verblijf. Gelegen aan een veld, een natuurrijk gebied of een rustig plekje.
Chalet type F

Chalet type F

Een luxe chalet met veel comfort, voornamelijk gelegen op 'n Keampmanshoek, aan een veld nabij de zwemvijver. Heerlijk vertoeven op een ruim opgezet veld met speelgelegenheid voor de kinderen op het veld. De chalet type F is een ruime luxe chalet met genoeg comfort voor een onbezorgd verblijf.
Chalet type G 2

Chalet type G

Heerlijk genieten in elk seizoen van het jaar in een zeer luxe ruime type G chalet. Deze chalets zijn voornamelijk gelegen op 'n Keampmanshoek, aan een veld of aan het water. Dat pas heerlijk tot rust komen.
Stacaravan type A 1.jpg

Stacaravan type A

Deze eenvoudig ingerichte stacaravan is geschikt voor 4 tot 6 personen. Gelegen verspreid over het park, aan een veldje of straatje. Speelgelegenheid voor de kinderen op korte afstand. Genieten in uw vakantie met een verblijf in een basic stacaravan.
Stacaravan type B 7

Stacaravan type B

Een modale stacaravan met 2 of 3 slaapkamers. Een prima accommodatie voor een fijn verblijf. De type B stacaravans zijn verspreid over het park, meestal aan een straatje of veldje. Voor 4 tot 6 personen.
Stacaravan type C

Stacaravan type C

De type C stacaravan is een royale stacaravan voor 4 tot 6 (eventueel 8) personen, voorzien van 2-3 slaapkamers, optioneel met blokhut.
Stacaravan type D 7

Stacaravan type D

Een comfortabele en zeer ruime stacaravan/chalet, om lekker te kunnen genieten van de vakantie. Stacaravans variëren in twee of drie slaapkamers, 4-8 personen.