Op zoek naar een eigen plek?

Op Vakantiepark De Kleine Belties is een ruim aanbod van verschillende accommodaties! De mogelijkheid bestaat om zelf een stacaravan of chalet te plaatsen of een al geplaatst object te kopen. Vakantiepark De Kleine Belties: een fantastische plek om 365 dagen per jaar te recreëren! 

Bekijk onze accommodaties Bekijk de tarieven van jaarplaatsen
 

Het Bospark

In 2017 is er gestart met het realiseren van het Bospark. De stenen bungalows hebben plaats gemaakt voor de Bospark chalets. De huidige bungalows zullen gefaseerd worden vervangen door nieuwe chalets.

In 2017 zijn de eerste 4 Bospark chalets gearriveerd, volgens twee types: ‘De Rheezerhoeve’ en ‘De Heemserstee’. In 2019 zijn hier 10 nieuwe Bospark chalets bijgekomen, in 3 verschillende types, 'De Rheezerhoeve', de 'De Heemserstee' en 'De Beltieshoeve'. 
Dit jaar komen zullen er 3 accommodaties bijkomen op plek 409, 411 en 413. Dit worden 8 persoons Rheezerhoeve chalets met 4 slaapkamers en een dubbele badkamer.

Voor meer informatie over de verkoop van de Bospark chalets kunt u terecht op deze website, of neem contact met ons.

 

'n keampmanshoek

Naast het Bospark is in de afgelopen jaren chaletpark ‘n Keampmanshoek gerealiseerd. Hier zijn 65 kavels gerealiseerd voor luxe chalets. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor uw eigen chalet. Ze hebben de volgende faciliteiten:

  • 25 ampère stroom

  • Vaste gasaansluiting

  • Water- en rioolaansluiting

  • CAI-aansluiting

  • Gebruik wifi mogelijk

  • Huurkavel


Naast deze twee locaties komen er geregeld andere accommodaties en/of kavels in de verkoop.

Bent u geïnteresseerd? Bel, mail of kom gerust een keer langs voor een kop koffie! Dan kunnen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en voorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op