Vakantiepark in Overijssel voor jong en oud

Vakantiepark De Kleine Belties

Bij “De Kleine Belties” is het volop genieten in een christelijke sfeer. Op ons vakantiepark kun je kamperen of genieten in een prachtige luxe chalet, stacaravan of lodge. Weg met de hele familie? Huur dan één van onze groepsaccommodatiesWij hebben mooie faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een binnenspeeltuin en gezellige horeca. Kom vakantie vieren op ons park en geniet van het mooie Vechtdal! Hoe oud of jong je ook bent, het is fantastisch! 

Voordeel in de zomervakantie

Bent u nog opzoek naar een super vakantieplek en een voordelige actie? Kom dan naar De Kleine Belties. In de hele zomervakantie is er een recreatieteam aanwezig en zijn de faciliteiten volledig geopend.

Bekijk de acties

Belties Braderiedag

Op zaterdag 27 juli is de Belties Braderiedag. Een jaarlijks terugkomende activiteit vol met gezelligheid, diverse kraampjes, eetgelegenheid en vermaak voor de kinderen.

Meer informatie

Luxe Bospark chalets

Op vakantie in een luxe ruime Bospark chalet in de prachtige natuur van het Vechtdal. Nog enkele weken beschikbaar in de zomervakantie. Ook buiten de zomervakantie om zijn de chalets te huur voor een heerlijk verblijf.

Bospark chalets bekijken

Vakantiepark De Kleine Belties

Elke vakantiedag is een feestdag op Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg. Begin de dag met een lekker ontbijtje uit de recreatiesuper en terwijl de kinderen lekker actief bezig zijn bij het recreatieteam geniet u van een heerlijk kopje koffie op ons terras. En regent het? Geen probleem wij hebben een overdekt zwembad en een recreatiehal waar activiteiten binnen georganiseerd kunnen worden. 

De Kleine Belties staat al meer dan 70 jaar voor vakantieplezier! Wil je kamperen of genieten in een luxe chalet? het kan allemaal! In 2019 realiseren wij fase 2 van ons nieuwe Bospark!

Kom een kijkje nemen

Virtuele tour

Bekijk onze tour en beleef ons park alsof je er zelf overheen loopt!

Zo leer je ons park al een beetje kennen! Ga jij voor een plekje met een speeltuin of een lekker rustig plekje in ons Bospark? De Kleine Belties heeft veel verschillende plekken, voor iedereen is er dus wel iets geschikts! Advies nodig? Wij zitten voor je klaar!

 > Bekijk de tour