Privacyverklaring

Privacyverklaring

De Kleine Belties C.V.  (hierna: De Kleine Belties) vindt het belangrijk dat uw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van uw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

> Lees hier direct meer informatie over onze Cookie-verklaring!

De Kleine Belties begrijp dat u wilt dat uw gegevens veilig zijn.

Als je gebruikmaakt van deze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. De Kleine Belties deelt uw zorgen over de beveiliging van uw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Je persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kunt u lezen in deze privacyverklaring;

  • We de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

  • We u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming vereist is.

  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

  • We u recht respecteren om uw persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

De Kleine Belties is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen u hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de effectieve datum van de huidige privacyverklaring, kunt u zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt De Kleine Belties uw persoonsgegevens?

Als u gebruik maakt van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van je boeking. Als u een boeking plaatst, wordt u gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om uw factuur op het juiste adres te bezorgen of om contact met u op te nemen over uw boeking als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u geplaatste boeking. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we u persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft De Kleine Belties van u nodig?

Voor- en achternaam

Om u persoonlijk te verwelkom en om te weten wie er op ons park is. Daarnaast gebruiken wij je voor het factuur en de administratie.

Adres en woonplaats

Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een boeking. We moeten weten waar een bevestiging naar toe kan worden verzonden.

Telefoonnummer

Mocht het nodig zijn, dan nemen we contact met u op over de boeking.

Factuuradres

Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen, en om op te slaan voor de wettelijke administratie

E-mailadres

Als u een boeking hebt geplaatst, ontvangt u daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvangt u een bericht als wij aanvullende vragen m.b.t. uw boeking hebben. U kunt ook aanvinken dat u een nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij zullen uw mailadres toevoegen aan ons nieuwsbrief systeem.

Betalingsgegevens

Bij het betalen van uw boeking maakt u gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overmaakt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw boeking te kunnen koppelen. Verder gebruiken we uw bankrekeningnummer alleen als u geld van ons terugkrijgt. Als u met uw creditcard betaalt, sturen we je creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Omnikassa. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit, dus wij krijgen uw creditcardgegevens niet te zien. Omnikassa (van de Rabobank) laat ons alleen weten of uw betaling is gelukt.

Registratie en toegang tot uw eigen account

Voor sommige onderdelen van onze website moet u uw eerst registreren. Voor het plaatsen van een boeking bijvoorbeeld. Nadat u uw geregistreerd hebt, bewaren we de door uw jou gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoeft u deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over uw boeking, mocht dat nodig zijn. Nadat u uw geregistreerd hebt, krijgt u toegang tot uw eigen account op onze website. Daar kunt u onder andere uw bestellingen bekijken of uw gegevens wijzigen. → het kan zijn dat er in uw adresbalk HolidayAgent staat. Dit is ons systeem waarin wij online boekingen verwerken en doorzetten naar de software van Stratech. Met deze partijen hebben wij een verwerkingsovereenkomst!

Vragen stellen via het contactformulier

Op onze website heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar word u gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. U kunt zelf kiezen welke gegevens u verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het beantwoorden van uw vraag. Ze worden bewaard totdat uw vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Blijf op de hoogte van De Kleine Belties via de nieuwsbrief

De Kleine Belties verstuurt regelmatig een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe diensten, en speciale acties. Als u een boeking hebt geplaatst bij De Kleine Belties, kunt u meteen aangeven of u wilt worden toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u uw eenvoudig kunt afmelden.

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens en de aan u gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw boeking. Denk dan bijvoorbeeld aan de eigenaar van het verhuurobject. Zo geven we uw naam en adresgegevens door aan de eigenaren van het verhuurobject.

Mochten we fraude of misbruik van onze website vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze websitel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Meer informatie daarover vindt u in onze “Cookie-verklaring”

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om uw boeking af te handelen (Al onze boekingen slaan wij op totdat u zelf aangeeft dat deze verwijderd moet worden). Overige gegevens bewaren wij nog maximaal twee jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden/systemen van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. We raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt.

Geen publicatie van uw persoonlijke gegevens

Wij publiceren uw klantgegevens niet in het openbaar.

>> Het boekingsproces is van het begin tot het einde veilig.

Onze bestelprocedure en website bezoek vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. u hebt hier geen speciale software voor nodig: bij ons boekt u altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met uw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kunt u terugvinden in de instellingen van uw browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Voor al uw vragen over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u te identificeren als u een verzoek indient.

Niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens

Bent u niet tevreden over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u natuurlijk graag verder, dus u kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wanneer onze en uw gegevens onverhoopt gelekt worden informeren wij indien mogelijk u direct met een overzicht van de gelekte gegevens. Daarnaast maken wij uit eigen gronden melding van de lek bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


**Wij gebruiken tracking-cookies en functionele-cookies.

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING:

Naam: Anita Altena
Functie: Mede eigenaar De Kleine Belties
Bedrijf: De Kleine Belties C.V.
KvK nummer: 53867157
Mail: anitaaltena@kleinebelties.nl
Telefoon: 0523 261303

Soort onderneming: Recreatiepark
Risicoprofiel: Midden (geen verwerking van gegevens van personen onder de 16)

Adres:
Rheezerweg 79
7771TD Hardenberg