Vakantiepark De Kleine Belties

Seizoen- en jaarplaatsen

  • Camping in het Overijsselse Hardenberg
  • Seizoen- en jaarplaatsen
  • Mooie ruime plaatsen

Seizoen- en jaarplaatsen op Vakantiepark De Kleine Belties

Creëer je eigen fijne plekje op Vakantiepark De Kleine Belties in het Overijsselse Vechtdal. Een plek waar je kunt genieten van elk vrij weekend of van iedere vakantie. Altijd een heerlijk en ultiem vakantiegevoel!

Seizoenplaats

Gezellig het hele seizoen kamperen op De Kleine Belties met je eigen toercaravan? Dat kan! Huur een kampeerplaats voor het hele seizoen, van 1 april tot 31 oktober. De toercaravan kan het hele seizoen blijven staan en jij kunt komen wanneer je maar wilt!

Soorten plekken

 

  • Standaard kampeerplaats met 6 ampère stroom
  • Comfort kampeerplaats met 6 ampère stroom, aansluiting voor riool en CAI en waterkraantje samen met de buren. 
  • Comfort plus kampeerplaats met 10 ampére stroom en privé sanitair. Enkele nummers met CAI. 

Er zijn voor dit jaar geen seizoensplaatsen meer te huur.

 

 

Jaarplaatsen

Op Vakantiepark De Kleine Belties vind je verschillende soorten jaarplaatsen. Op 'n Keampmanshoek en in het Bospark staan diverse luxe chalets die het hele jaar door toegankelijk zijn. De rest van het park is open van 1 april tot en met 31 oktober.

De jaarplaatsen beschikken over elektra, riool- en wateraansluiting. De meeste plaatsen hebben een vaste gasaansluiting op propaangas. Er zijn drie verschillende soorten jaarplaatsen:

  • Jaarplaats (1/4 tot 31/10)
  • Jaarplaats (1/1 tot 31/12) 
  • Jaarplaats op 'n Keampmanshoek aan het water en op het Bospark (1/1 tot 31/12)

Alle seizoen- en jaarplaatsen zijn inclusief wifi en gebruik van het zwembad. Het gebruik van de plaats en de faciliteiten geldt voor één gezin*.

Interesse in een vaste plaats? Bel  0523-261303 of mail naar info@kleinebelties.nl voor meer informatie.

* Onder één gezin verstaan we de hoofdgast, diens partner en thuiswonende ongehuwde kinderen.

Alle seizoen- en jaarplaatsen zijn inclusief wifi en gebruik van het zwembad. Het gebruik van de plaats en de faciliteiten geldt voor één gezin*.

Interesse in een vaste plaats? Bel  0523-261303 of mail naar info@kleinebelties.nl voor meer informatie.

Sfeerimpressie van camping en vakantiepark

Camping in Hardenberg
Heerlijk het hele seizoen kamperen in Hardenberg, Overijssel. Vakantiepark De Kleine Belties bestaat al 75 jaar, de camping is in 1948 begonnen als eerste camping van Hardenberg. 


Gezellige kampeerveldjes

Kamperen kan op verschillende soorten kampeerplaatsen, er is keuze uit een standaard kampeerplaats of met meer luxe met privé sanitair en 10 ampère stroom. Op de camping zijn verschillende veldjes met kampeerplaatsen, er is een net sanitairgebouw waar u gebruik kunt maken van douches, toiletten en gemakkelijk de afwas kunt doen. e kleine kampeerders hebben hun eigen sanitairruimte en voor de allerkleinsten is er een babybadje om lekker in te badderen. Het warme water is inbegrepen bij de kampeerplaatsen.

Vaste plaatsen
Op De Kleine Belties kunt u ook een eigen plekje hebben, een mooie kavel met een stacaravan of een chalet. Bekijk hier de accommodaties die te koop staan, wie weet staat er iets moois voor u bij.