• Camping in het Overijsselse Hardenberg
  • Seizoen- en jaarplaatsen
  • Mooie ruime plaatsen

Seizoen- en jaarplaatsen op Vakantiepark De Kleine Belties

Creeer uw eigen plekje op Vakantiepark De Kleine Belties in het Overijsselse Vechtdal. Een eigen plek waar u kunt genieten van elk vrij weekend of ieder vakantie. Altijd een heerlijk vakantiegevoel!

Seizoenplaats

Gezellig het hele seizoen kamperen op De Kleine Belties, met uw eigen toercaravan. Ook dat kan, een kampeerplaats huren voor het hele seizoen van 1/4 - 31/10. De toercaravan kan het hele seizoen blijven staan en u kunt komen wanneer u dat wilt. 

In 2023 zijn er geen seizoensplaatsen meer beschikbaar. 

 

Jaarplaatsen

Er zijn verschillende soorten jaarplaatsen, op het gedeelte 'n Keampmanshoek en het Bospark staan luxe chalets die het hele jaar door toegankelijk zijn. Op de rest van het park kunt u terecht van 1 april tot 31 oktober. 

De jaarplaatsen beschikken over elektra, riool en water aansluiting. De meeste plaatsen hebben een vaste gasaansluiting op propaangas. Er zijn drie verschillende soorten jaarplaatsen

  • Jaarplaats (1/4-31/10)
  • Jaarplaats (1/1-31/12)
  • Jaarplaats op 'n Keampmanshoek aan het water en Bospark chalets (1/1-31/12)
 

Alle seizoen-, en jaarplaatsen zijn inclusief wifi en gebruik van het zwembad. Gebruik van plaats en de faciliteiten zijn voor één gezin*. Interesse in een vaste plaats bel  0523-261303 of mail voor meer informatie. 

* onder gezin wordt verstaan de hoofdgast, zijn partner en thuiswonende ongehuwde kinderen.

** wijzigingen en druk- en zetfouten onder voorbehouden

 
Neem contact met ons op
 

Sfeerimpressie van onze camping