Vakantiepark De Kleine Belties
Welkom!

Recreatieteam

Recreatieteam

Met het Recrateam is elke dag in de vakantie een feestje! Het programma zit vol met activiteiten, zoals de dagelijks terugkerende Eekie Kids Club met vooraf een danskwartiertje, het Slaapmutsje, wekelijks een bijbelmoment voor de kinderen, bingo, voet- en volleyballen, pannavoetbal, droppings, spellen, zeskamp, en ga zo maar door.

Alle activiteiten zijn terug te vinden in het programmaboekje 'De Bezig Belt' en in De Kleine Belties App. Hieronder kan je een paar programma's vinden, om een beeld te krijgen hoe dit eruit ziet. Ook staat hieronder een lijst met een aantal activiteiten. 

Het Recrateam is er '23 tijdens Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Peuter & Kleuterweek, Zomervakantie en de herfstvakantie. Ook worden er twee keer per jaar 55+ weken gehouden, met een leuk programma voor deze doelgroep. 

Hieronder een aantal programma's van 2022 om te bekijken.

Activiteitenprogramma's

 Pasen

 Meivakantie 1

 Zomervakantie

 Zomervakantie

 

Een aantal activiteiten die er georganiseerd worden

 
 
 
 
 
 
 

Christelijke activiteiten

Elke week is er een Zondagavondzang, we zingen liederen uit diverse liedbundels en luisteren naar een spreker. Ook is er een moment voor de kinderen, met een kinderlied. Eén keer in de zomervakantie hebben we een gezamenlijke zondagavondzang in de Kandelaarkerk, de kerk in Heemse. Een prachtige avond waar we samen met een andere christelijke camping zingen voor God! 🙏

Voor de kinderen
Het Bijbeluurtje is voor kinderen van alle leeftijden. Eén keer in de week zitten we samen en luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel en zingen we liedjes met elkaar. We doen dit samen in een zaaltje in de Plaza.

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten