Vakantiepark De Kleine Belties
Welkom!

Recreatieteam

Recreatieteam

Met het Recrateam is elke dag in de vakantie een feestje! Het programma zit vol met activiteiten, zoals de dagelijks terugkerende Eekie Kids Club met vooraf een danskwartiertje, het Slaapmutsje, wekelijks een bijbelmoment voor de kinderen, bingo, voet- en volleyballen, pannavoetbal, droppings, spellen, zeskamp, en ga zo maar door.

Tijdens de schoolvakanties (tussen april en oktober) zorgt het Recrateam ervoor dat niemand zich op De Kleine Belties verveelt. Speciaal voor de allerkleinsten, de stoerste jongens en meiden, maar ook voor volwassen worden allerlei sportieve en uitdagende activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan spannende droppings, de Stoere Binkentocht, volleybaltoernooien of een Belties Braderiedag.

Deze en alle andere activiteiten zijn terug te vinden in het programmaboekje 'De Bezig Belt' of in De Kleine Belties App.

Het Recrateam is er in 2023 met Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de Peuter & Kleuterweek, de zomervakantie en in de herfstvakantie. Ook tijdens de 55+ weken is er een gevarieerd programma speciaal voor deze doelgroep.

 

Christelijke activiteiten

Elke week staat op De Kleine Belties de zondagavondzang op het programma. We zingen liederen uit diverse liedbundels en luisteren naar een spreker. Speciaal voor de kinderen zijn er kinderliedjes.

Elke zomervakantie is er één gezamenlijke zondagavondzang in de Kandelaarkerk. Een prachtige avond waarbij we samen met de gasten van camping De Klimberg zingen voor God!

Voor de kinderen

Het Bijbeluurtje is voor kinderen van alle leeftijden. Eén keer per week zingen we liedjes met elkaar in de Plaza en luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel.

Activiteitenprogramma's

 Pasen 2023

 Meivakantie 2023

 

Een aantal activiteiten uitgelicht

 

 Week 32 2023