Welkom!
Welkom!

Recreatieteam

  1. Recreatieteam

Recreatieteam

Het animatieteam, ook wel recreatieteam van De Kleine Belties organiseerd de leukste activiteiten en het team is met zorg samengesteld, zodat elke vakantie een feestje is.

In het programma staan tal van activiteiten, zoals een paar dagelijks terugkerende activiteiten, Eekie Kids Club en het Slaapmutsje. Wekelijkse terugkerende activiteiten zijn de Zondagavondzang, bingo, voet- en volleyballen, huifkartocht met paard, HARP. Ook zijn er elk seizoen een aantal grote activiteiten, zoals een dropping, Stoere Binkentocht, sporttoernooi met campings uit de regio, Belties Braderiedag, gezamenlijke Zondagavondzang.

Per vakantieweek wordt er een Bezige Belt uitgedeeld, het programmaboekje. Met een duidelijk overzicht van alle activiteiten. Ook zijn de activiteiten te vinden in de Kleine Belties App. Al met al dus genoeg activiteiten voor een heerlijke vakantie. 

Hieronder staat een programmaboekje van zomervakantie 2019, deze kunt u inzien zodat u kunt bekijken hoe de Bezige Belt er zoal uit kan zien. 

 Programmaboekje van 2019 (voorbeeld)