Zoek & BoekAccommodatiesKamperenFaciliteitenArrangementenRecreatieteamPlattegrondVerhuurVerkoop

Recreatieteam

  1. Recreatieteam

Recreatieteam

Het Recrateam van De Kleine Belties organiseerd de aller leukste activiteiten op het park. Zo is elke dag echt weer een feestje. 

De programma's zijn met zorg samen gesteld, en zit vol met tal van activiteiten. Zoals de Eekie Kids Club wat elke ochtend begint met een dansje om goed wakker te worden, het Slaapmutsje, bingo, voet- en volleyballen, tegen elkaar spelen in de Panna-kooi, spellen, droppings, en ga zo maar door.

Per vakantieweek wordt er een Bezige Belt uitgedeeld, het  programmaboekje. De activiteiten zijn ook te vinden in de App, te vinden in de appstore via "Camping Comfort". Al met al dus genoeg activiteiten voor een heerlijke vakantie. Hieronder kunt u een paar programma's vinden, om een beeld te krijgen hoe dit eruit ziet. Ook staat hieronder een lijst met diverser grote activiteiten, onder voorbehoud van de maatregelen of deze dit seizoen door kunnen gaan. 

Het Recrateam is aanwezig in de schoolvakanties tussen Pasen en de herfstvakantie. Bij het maken van de programma's wordt er rekening gehouden met de dan geldende maatregelen.

Activiteiten programma's 2021

 Pasen

 Meivakantie week 1

 Meivakantie week 2

 Hemelvaart

 Pinksteren

 Peuter & Kleuterweek

 Week 28

 Week 29

 Week 30

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meer Recreatie