Vakantiepark De Kleine Belties

Geschiedenis

Geschiedenis 

Boerderij

In 1948 is camping “De Kleine Belties” ontstaan. Jan Hakkers senior is samen met zijn familie, de eerste camping van Hardenberg begonnen. Jan was boer, dus het begon als "Kamperen bij de boer".

Van een boerenbedrijf naar een camping

Elk jaar kwamen er steeds meer gasten naar de Camping, en het werd steeds drukker in de zomervakantie. Beetje bij beetje werd het uitgebreid en aangepast voor de gasten. Zo kwamen er sanitairevoorzieningen. Eind jaren 50 kwamen de eerste stacaravans. Hiervoor zijn er waterleidingen, rioleringen en elektriciteitskabels en –kasten aangelegd.

Camping

Rond 1970 lieten ze het boeren leven achter zich. De camping was zo uitgegroeid dat ze konden rondkomen van de opbrengsten van de camping. Na zo’n 20 jaar de camping samen met zijn vader gerund te hebben, ging Gerrit-Jan samen met zijn zoon Jan samen verder. Er kwamen meer stacarvans en alles werd netjes bijgehouden. 
In 1997 werd het stuk naastgelegen grond met bungalows aangekocht. Dit werd opgeknapt en bij de camping aangetrokken. (Dit is het huidige Bospark, in 2017 hebben de bungalows plaats gemaakt voor de eerste Bospark chalets)

Er zijn er veel verbouwingen geweest, en ging het van Camping naar Vakantiepark. (2008) De Beltieshorst is gebouwd, (2008) het luxe chaletpark 'n Keampmanshoek is gerealiseerd, (2013) de bouw van de Plaza met (2014) overdekte zwembad en het Bospark is gestart. En op dit moment staan hier zo'n 50 nieuwe Bospark chalets. 

Vakantiepark

In de loop der jaren is er veel gerealiseerd om het voor de vakantiegasten een fijne plek te maken. De afgelopen jaren hebben Jan & Marja en hun kinderen hard gewerkt om het een prachtig vakantiepark te laten zijn.

Op dit moment zijn Sietse & Ellis Hakkers het gezicht van Vakantiepark De Kleine Belties. We zijn altijd bezig de kwaliteit te verbeteren en te waarborgen voor onze gasten. En wij blijven plannen maken om aan uw wensen als gast te blijven voldoen.

  • Christelijk
  • Gastvrijheid
  • Saamhorigheid
  • Familiair
Sietse & Ellis

De Kleine Belties bestaat dit jaar 75 jaar! Wat een mijlpaal. We zijn dankbaar dat we al zo lang vakantiegasten mogen ontvangen op het park. Bent u er in dit jubileum jaar bij?