Kamperen in Overijssel

Vakantie vieren

Camping Overijssel met zwembad

De kampeerplaatsen zijn verdeeld over een aantal veldjes. Op 't Kampien, de Slenk, de Ponyweide en de Hogeweide kunt u uw tent of caravan op één van de plaatsen opzetten. Lekker basic kamperen, of toch iets meer luxe, dat kan allebei. 

Op de meeste velden is een speeltuintje aanwezig. Sanitaire voorzieningen zijn op korte afstand van de plaatsen. De kampeerplaatsen met privé sanitair hebben een douche en toilet op eigen plaats. Twee van deze plekken zijn aangepast voor mindervaliden (nr. 242 en 243). 

Bekijk tarieven     Bekijk beschikbaarheid


De kampeerplaatsen zijn in het hoogseizoen te huur van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een weekend of midweek te huren.

Type A Standaard kampeerplaats

 Deze kampeerplaats heeft een elektra aansluiting voor 6 ampère. Dit betreft de plaatsen 144a, 144b, 148a, 150a-150f, 202-231.

Type B Comfort kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère, vaste water, riool en CAI aansluiting. Dit betref de plaatsen 183-201

Type C Kampeerplaats met Privé Sanitair

Dit is een kampeerplaats met eigen douche, wastafel en toilet, met elektra aansluiting voor 10 ampère. DIt betreft de plaatsen 242-263.

Boek direct

Een kijkje op de camping