Kamperen van basic tot luxe

Vakantie vieren

Op “De Kleine Belties” kun je op verschillende manieren kamperen. Lekker basic kamperen, of toch iets meer luxe, dat kan allebei. Naast de standaard kampeerplaatsen zijn er ook plaatsen met privé sanitair. De plaatsen liggen allemaal aan een veldje met een speeltuintje.

Alle plaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting. Onze comfortplaatsen zijn daarnaast ook voorzien van een watertappunt, riool en CAI aansluiting. Op de comfortplusplaatsen heb je je eigen sanitaire voorzieningen.

Wil je met de camper komen, dat kan! Wij hebben ook speciale camperplaatsen met of zonder eigen sanitair.

Geen zin om zelf je tent of caravan op te bouwen? Huur dan onze Luxery Lodge!

Bekijk tarieven    

De kampeerplaatsen zijn in het hoogseizoen te huur van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een weekend of midweek te huren. Huisdieren zijn toegestaan op de kampeervelden, hier zijn kosten aan verbonden. Als u een huisdier wilt nemen kunt u dit aangeven bij het boeken.
Zoekresultaat verfijnen
Andere periode
Comfortplaats HR

Comfort kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère, water, riool en CAI aansluiting. Dit betref de plaatsen 183-199.
Comfortplus

ComfortPlus kampeerplaats

Luxe kamperen kan op de ComfortPlusplaatsen. Dit is een kampeerplaats met eigen douche, wastafel en toilet, met elektra aansluiting voor 10 ampère. Dit betreft de plaatsen 242-263.
Camperplaatsen

Luxe camperplaats

Luxe camperplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en een CAI aansluiting. Bij de plaats staat een sanitair unit. Het tarief is inclusief gebruik van warm water. Ook kunt u gebruik maken van de camper serviceplek.
Comfort 4.png

Standaard kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère. Dit betref de plaatsen 202-231 en 144A, 144B en 148A.