Vakantie vieren

Camping Overijssel met zwembad

De kampeerplaatsen zijn verdeeld over een aantal veldjes. Op 't Kampien, de Slenk, de Ponyweide en de Hogeweide kunt u uw tent of caravan op één van de plaatsen opzetten. Lekker basic kamperen, of toch iets meer luxe, dat kan allebei. 

Op de meeste velden is een speeltuintje aanwezig. Sanitaire voorzieningen zijn op korte afstand van de plaatsen. De kampeerplaatsen met privé sanitair hebben een douche en toilet op eigen plaats. Twee van deze plekken zijn aangepast voor mindervaliden (nr. 242 en 243). 

Bekijk tarieven     Bekijk beschikbaarheid


De kampeerplaatsen zijn in het hoogseizoen te huur van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een weekend of midweek te huren.
Zoekresultaat verfijnen
Andere periode
Comfort 1.jpg

Comfort kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère, water, riool en CAI aansluiting. Dit betref de plaatsen 183-201
Comfort plus 1.jpg

ComfortPlus kampeerplaats

Luxe kamperen kan op de ComfortPlusplaatsen. Dit is een kampeerplaats met eigen douche, wastafel en toilet, met elektra aansluiting voor 10 ampère. Dit betreft de plaatsen 242-263.
Kamperen Hogeweide

Luxe camperplaats

Deze luxe camperplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en een CAI aansluiting. Op het veld staat een sanitair unit. Het tarief is inclusief gebruik van warm water. Betreft de plaatsen 150A tot 150F
Comfort 4.png

Standaard kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère. Dit betref de plaatsen 202-231, 150A - 150F en 144A - 144B.