Vakantie vieren

Camping Overijssel met zwembad

De kampeerplaatsen zijn verdeeld over een aantal veldjes. Op 't Kampien, de Slenk, de Ponyweide en de Hogeweide kunt u uw tent of caravan op één van de plaatsen opzetten. Lekker basic kamperen, of toch iets meer luxe, dat kan allebei. 

Op de meeste velden is een speeltuintje aanwezig. Sanitaire voorzieningen zijn op korte afstand van de plaatsen. De kampeerplaatsen met privé sanitair hebben een douche en toilet op eigen plaats. Twee van deze plekken zijn aangepast voor mindervaliden (nr. 242 en 243). 

De Belties Luxery Lodge kunt u vinden bij verhuur.

Op de Slenk zijn 2 luxe camperplaatsen te vinden, voorzien van een verharde plaats en een eigen sanitairunit. De standaard camperplaatsen zijn ook te huur. Vanaf € 12,50 voor 2 personen per nacht kunt u gebruik maken van de faciliteiten, het sanitair op het park en de camper serviceplek. De standaard camperplaatsen worden alleen buiten het hoogseizoen verhuurd en zijn telefonisch te boeken.

Bekijk tarieven     Bekijk beschikbaarheid


De kampeerplaatsen zijn in het hoogseizoen te huur van vrijdag tot vrijdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om een weekend of midweek te huren. Huisdieren zijn toegestaan op de kampeervelden, hier zijn kosten aan verbonden. Als u een huisdier wilt nemen kunt u dit aangeven bij het boeken.
Zoekresultaat verfijnen
Andere periode
Comfort 1.jpg

Comfort kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère, water, riool en CAI aansluiting. Dit betref de plaatsen 183-199.
Comfort plus 1.jpg

ComfortPlus kampeerplaats

Luxe kamperen kan op de ComfortPlusplaatsen. Dit is een kampeerplaats met eigen douche, wastafel en toilet, met elektra aansluiting voor 10 ampère. Dit betreft de plaatsen 242-263.
Camperplaatsen

Luxe camperplaats

In 2018 gerealiseerd: Luxe camperplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom en een CAI aansluiting. Bij de plaats staat een sanitair unit. Het tarief is inclusief gebruik van warm water. Ook kunt u gebruik maken van de camper serviceplek.
Comfort 4.png

Standaard kampeerplaats

Dit is een kampeerplaats met elektra aansluiting voor 6 ampère. Dit betref de plaatsen 202-231, 150C en 144A - 144B en 148A.