Vakantiepark De Kleine Belties
Buiten spelen

Buitenspelen

Plezier in de buitenlucht

Op familiepark De Kleine Belties is volop speelplezier voor de kinderen. Naast het super leuke recreatieteam dat tijdens de schoolvakanties zorgt voor leuke en gezellige activiteiten zijn er ook nog andere leuke dingen die je kunt doen op ons park.

Springkussen

Haast niet te missen bij het binnenrijden van het park. Het grote springkussen, altijd een feest. Even lekker de energie kwijt door te springen op het springkussen.

Speeltuintjes

Overal verspreid op het park zijn er speeltuintjes te vinden met schommels, een glijbaan of zandbak. Ook bij de zwemvijver is een speelstrand met verschillende speeltoestellen en een kabelbaan. Veel klim en klauter plezier!

Pannakooi

We hebben vooraan het park, vlak bij het springkussen, een mooie pannakooi. Super leuk om lekker in te voetballen en te basketballen. 

Sportvelden

Even lekker voetballen, naast de Ponyweide is het voetbalveld waar met alle vrienden lekker gevoetbald kan worden. Ook een volleybalveld mag natuurlijk niet ontbreken, deze zijn gelegen op verschillende veldjes verspreid over het park. 

Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op de verschillende velden.

Speeltuin
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten