Plaza en Eethuys
Plaza en Eethuys

Feest & Vergadering

  1. Feest & Vergadering

Uw feestje op De Kleine Belties

Bent u opzoek naar de perfecte locatie voor uw feest, verjaardag, bruiloft, vergadering, herdenking of andere samenkomst? Er zijn tal van mogelijkheden om uw samenkomst te doen slagen. 

Wij beschikken over 3 verschillende zalen. Er zijn bij deze zalen ook mogelijkheden voor de kinderen om te spelen, zoals een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, een sportveld en een springkussen op loopafstand. 

Zoekt u een alleen een zaal, zonder verzorging van eten of drinken. Dit is mogelijk in de Beltieshorst.

 

De Plaza

De Plaza is een moderne zaal met een sfeervolle inrichting en gezellige zithoekjes. Er is een overdekt terras aan de voorkant. De zaal is ingericht voor 70 personen en is voorzien van een beamer. Er is een binnenspeelplek aanwezig waar tijdens de samenkomst gebruik van gemaakt kan worden. Ook kunnen er gedeeltes van de zaal worden gebruikt, zodat het ideaal is voor een kleiner gezelschap. U kunt gebruik maken van de Plaza op basis van verzorging door De Kleine Belties.

Het Bruincafé

Voor kleinere groepen is het sfeervolle Bruincafé een mooie locatie. De zaal grenst aan de Plaza en is met een deur af te sluiten van andere zalen. Een grote zithoek, een knusse bar, een beamer en een geluidsinstallatie is aanwezig. Het is mogelijk om voor het Bruincafé een arrangement te boeken inclusief verzorging.

De Beltieshorst

De Beltieshorst is een grote zaal voor 50 tot 250 personen. Er is een keuken met gasstel en vaatwasser aanwezig, een geluidsinstallatie en een beamer. U kunt deze zaal huren op basis van zelfverzorging. Ook kunnen wij de verzorging van eten en drinken op ons nemen, zodat u kunt genieten van het samenzijn.

Buffetten

Wij hebben verschillende buffetten in ons assortiment, voor elke gelegenheid wel een passende maaltijd. Een heerlijk diner, lekkere lunch of een hapjes- of ijsbuffet. Er zijn tal van mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u op maat verzorgen, helemaal passend bij uw wensen.

Enthousiast geworden?

Heeft één van deze mogelijkheden uw aandacht of lijkt het u leuk om hier uw feest of bijeenkomst te houden? We kunnen allerlei arrangementen voor u maken, eventueel i.v.m. een overnachting of gebruik van het overdekte zwembad. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. U kunt het onderstaande formulier invullen met uw aanvraag of ons bereiken via 0523-261303.