Vakantiepark De Kleine Belties

Comfort kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

Gezellig kamperen mét iets meer comfort. Dat kan op onze comfort kampeerplaatsen. De plekken zijn voorzien van 6 ampère stroom, een watertappunt, CAI- en rioolaansluiting. Op het kampeerveld kunnen kinderen lekker spelen op het speeltoestel en op het volleybalveld. Het sanitairgebouw grenst aan het kampeerveld. Deze is voorzien van douches, toiletten en speciale sanitaire voorzieningen voor de allerkleinsten.

Alle prijzen zijn inclusief kampeermiddel, auto, één bijzettentje, elektra, warm en koud water, CAI- en rioolaansluiting, watertappunt bij de plek, wifi en gebruik van het zwembad (geopend Pasen t/m herfstvakantie).

 

Voorzieningen

 1. 6 ampère stroom
 2. CAI
 1. Waterpunt op plek (gedeeld met buren)
 1. Aansluiting op riool
 

16 recensies


 1. 8,8

  Het zwembad en de horeca , ook top de activiteiten die georganiseerd waren 👍

  Augustus 2023 - petra v.

 2. 7,5

  We hebben een prettig verblijf gehad ondanks het slechte weer. Van wegen de leuke contacten en de groot hoeveelheid vermaak voor de kinderen zou ik nog wel een keer terug willen komen. Pluspunten Animatieprogramma voor de kinderen, Zweer op de camping, leuk contact met andere mensen op de camping, mogelijkheid om te eten en te drinken en ijsje te halen en goede koffie. En het nieuwe voetbalveld is echt fantastisch! Vanwege het slechte weer Volgend jaar toch maar weer naar Frankrijk.

  Augustus 2023 - H. H.

 3. 8

  Gezellig ,rust , fijne 55+ weken, fijn om niet meer met de sep key te hoeven werken. Al met al een fijne tijd gehad.

  Juli 2023 - J. B.

 4. 9

  We houden van rust en zo af en toe zwemmen. Dat is geweldig op jullie camping. En het voordeel de camping ligt dicht bij Hardenberg, voor boodschapjes op de fiets .

  Juli 2023 - H. ter B.

 5. 7,3

  Het is een prachtig verzorgd park met prima faciliteiten, onze zoon heeft zich fantastisch vermaakt bij de animatie. Bedankt!

  Mei 2023 - Natasja L.

 6. 8

  Prachtige kampeer plek met veel faciliteiten voor onze zoon van 14 jaar. Mooie omgeving en schoon sanitair. Behulpzame en meedenkend personeel. Heerlijk gegeten in de plaza.

  Mei 2023 - S. v.

 7. 8,8

  Alles ziet er netjes en schoon uit. Goeie WiFi

  April 2023 - Freddy v.

 8. 7,8

  Prettige camping met een veilig karakter voor de kinderen. De christelijke inslag wordt door ons als prettig ervaren. De omgeving, fietsen en evenementen in de buurt zijn leuke bezigheden naast het heerlijke niks doen.

  Augustus 2022 - Gea W.

 9. 9

  Het animatie team is goed, wordt veel georganiseerd. Gezellig.

  Augustus 2022 - H.M. van der H.

 10. 7,3

  Het buitenzwembad was zeer prettig in de dagen dat het erg warm was, dit gaf verkoeling. Het is groot genoeg en ook voor volwassenen en jongeren leuk. Het veld waar wij stonden was lekker ruim, heerlijk. Erg fijn dat er een grote boom stond, daardoor hebben wij toch in de schaduw kunnen zitten. Voldoende activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

  Juli 2022 - M K.

 11. 10

  Heerlijke camping voor het hele gezin!

  Juli 2022 - J.A. V.

 12. 9,5

  Ruime plaats en de rust op de camping. Leuk restaurant met super vriendelijke bediening en het overheerlijke softijs.

  Juni 2022 - H. van B.

 13. 9,3

  Het zwembad!

  Mei 2022 - Chris N.

 14. 8

  Dat alles netjes schoon was en voor de kinderen genoeg te beleven valt

  Juni 2022 - F. T.

 15. 8,8

  Mooie ruime plek en schoon sanitair. Net en verzorgd terrein

  Mei 2022 - A. ten K.