Vakantiepark De Kleine Belties

Comfortplus kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

Eropuit met je eigen caravan of tent op een kampeerplaats met een eigen sanitair. Dát is lekker luxe kamperen. De sanitairunit beschikt over een douche, toilet, wastafel en een buitenkraan. De kampeerplaats heeft 10 ampère stroom. Op het kampeerveld is een speelplek voor kinderen. De plekken 221 tot en met 230 zijn voorzien van een CAI aansluiting.

Alle prijzen zijn inclusief kampeermiddel, auto, privé sanitair, één bijzettentje, elektra, water in de unit, wifi en gebruik van het zwembad (geopend Pasen t/m herfstvakantie).

 

 

Voorzieningen

 1. 10 ampère stroom
 1. Eigen sanitair
   

  24 recensies


  1. 9

   Alles was prima

   Mei 2024 - Miranda J.

  2. 8

   Mooie ruime plekken met auto ernaast

   Mei 2024 - Rje T.

  3. 9,7

   Veel speeltuinen voor de kindjes op het park Goed restaurant Fijn zwembad

   Mei 2024 - J. V.

  4. 10

   Alles, gewoon heel relaxed en gemoedelijk.

   Mei 2024 - B.H.J.P.W. V.

  5. 9

   Mooie grote kampeerplaatsen, zandbak met speeltoestel voor de kids, het zwembad, goed eten in het restaurant voor redelijke prijzen, lekkere broodjes s'ochtends

   Mei 2024 - Rens v.

  6. 9,8

   Gewoon ontspannen genieten. Aardige mensen/personeel overal op het park. Je voelt je echt gezien, en dat maakt het net dat beetje extra vakantie.

   Oktober 2023 - V.B. K.

  7. 9

   Fijn dat het zwembad open is in de herfstvakantie!

   Oktober 2023 - W.A. V.

  8. 8,3

   De sfeer op het park hebben wij als heel fijn ervaren. Het park is ook erg mooi. De uitgebreide informatiebrochure was ook erg fijn.

   Augustus 2023 - Wilma G.

  9. 8,5

   Een dikke 10 voor het recreatieteam en alle mensen die geholpen hebben met het recreatieteam! Wat deden ze het goed!!! De prijzen voor friet, snacks, ijs enz enz is betaalbaar hou dit zo vol. Wat hebben we genoten van het zondagavond zingen! Nette camping welke goed wordt onderhouden.

   Augustus 2023 - Paul B.

  10. 8

   Het privé sanitair, amazing kids voorstelling, het vernieuwde sportveld, binnen speeltuin, binnenzwembad, zondagsrust.

   Augustus 2023 - Johan V.

  11. 7,5

   Vriendelijkheid, service van personeel en recreatieteam. Park goed onderhouden en genoeg te doen. Zwembad was erg in trek bij de kinderen.

   Mei 2023 - M. v.

  12. 9,5

   Wij hebben zeer van het verblijf op de Kleine Belties genoten. De sfeer was heel goed, het personeel deed erg zijn best om het mensen naar de zin te maken. Het is er heel netjes en goed onderhouden en schoon. De christelijke indentiteit gaf een gevoel van samenzijn, en rust op de zondag. We hebben de zondagavondzang ook erg gewaardeerd en stonden versteld van de opkomst!

   Mei 2023 - Gerrit V.

  13. 9,3

   Netjes onderhouden park, vriendelijk personeel en een hele fijne sfeer!

   Mei 2023 - Thoma v.

  14. 10

   Christelijke en gemoedelijke familiesfeer.

   Mei 2023 - Lammechien H.

  15. 10

   De gezelligheid met elkaar op de ponnyweide voelde als een warm bad Ook de sfeer op het park is fijn,we hebben het heel fijn gehad.ook het prive sanitair is heel fijn

   Mei 2023 - C. W.