Vakantiepark De Kleine Belties

Chalet comfort | 7 persoons

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

✅ Het in- en exterieur kan per accommodatie verschillen. Kies een specifieke accommodatie op de kaart bij de volgende boekingstap. 

Geniet van je vakantie in een comfort chalet. De chalet biedt slaapplekken voor 7 personen (verdeeld over 3 slaapkamers of 2 slaapkamers en een blokhut), inclusief dekbedden en hoofdkussens.

In de chalet is een badkamer aanwezig met een toilet, wastafel en een douche. Er is een keuken met gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser en overige keukeninventaris. De chalet is voorzien van CV, TV, wasmachine en een tuinset. Je kunt de auto parkeren op de parkeerplek bij de chalet of bij de ingang van het park op de parkeerplaats. Voor de nummers 317 t/m 365 geldt dat de auto geparkeerd kan worden aan het begin van het veld.  

Voorzieningen

 1. Koffiezetapparaat
 2. Magnetron
 1. Vaatwasser
 2. CV
 1. TV
 2. Wasmachine
 

6 recensies


 1. 8,8

  Een comfortabel chalet, verzorgd vakantiepark

  Mei 2024 - Johan H.

 2. 9

  Zeer aantrekkelijk door de netheid van het park.

  Juni 2023 - G. B.

 3. 8,8

  Een mooi Chalet, vriendelijk personeel en een mooi zwembad. Alles is goed geregeld, we wilden een dag eerder vertrekken en hier werd goed bij meegedacht.

  Mei 2023 - Direan B.

 4. 8

  Het is een prachtig park. We zitten helaas buiten het seizoen. Maar hebben ontzettend genoten van ons weekendje weg. Prachtige omgeving. Heel fijn chalet van de fam. Holland

  December 2022 - R.

 5. 9,2

  Zingen met elkaar

  Augustus 2022 - C.M. J.

 6. 8,4

  Woensdag avond muziek van orgel en piano. opruiming van de paden na hevige regenbui. Winkel en bingoavond. zondagavond zang was fijn.

  Augustus 2022 - J.J. K.