Vakantiepark De Kleine Belties

Chalet comfort plus | 8 persoons

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

✅ Het in- en exterieur kan per accommodatie verschillen. Kies een specifieke accommodatie op de kaart bij de volgende boekingstap. 

Een luxe vakantie op De Kleine Belties en heerlijk genieten in een comfort plus chalet. De chalet biedt slaapplekken voor 8 personen, verdeeld over 3 slaapkamers en een blokhut of over 4 slaapkamers, inclusief dekbedden en hoofdkussens.

In de chalet is een badkamer aanwezig met een toilet, wastafel en een douche. Er is een keuken met gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en overige keukeninventaris. De chalet is voorzien van CV, TV, wasmachine en een tuinset. Je kunt de auto parkeren op de parkeerplek bij de chalet of bij de ingang van het park op de parkeerplaats. Voor de nummers 317 t/m 365 geldt dat de auto geparkeerd kan worden aan het begin van het veld. 

 

Voorzieningen

 1. Koffiezetapparaat
 2. Magnetron
 1. CV
 2. TV
 1. Wasmachine
 

5 recensies


 1. 8,6

  Voelt als warm en veilige omgeving

  Oktober 2023 - P. A.

 2. 10

  Fijn dat er zoveel speelgelegenheden waren, ook dichtbij de chalet waar wij zaten. Hierdoor konden wij met een gerust hart onze dochter van ruim 3 naar het speelveldje voren laten gaan. Verder heel tevreden over de chalet en de voorzieningen in/bij de chalet.

  September 2023 - J.D. E.

 3. 10

  De sfeer op de kleine Belties is fantastisch!

  Augustus 2023 - P. K.

 4. 8,6

  De super schone chalet met airco!

  Juni 2023 - M. P.

 5. 9

  Rustig en schoon park. Zeer kindvriendelijk. Leuke animatie/ kids club tot ca. 12 jaar.

  Juli 2022 - Eric J.