Vakantiepark De Kleine Belties

Knabbel

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

-          Ruime accommodatie voor 8 personen 
-          Deels overdekt terras met loungeset
-          Geschikt voor mindervaliden


Wil je er even tussenuit met je familie, je vrienden of je collega’s in een mooie, ruime accommodatie? Knabbel is ideaal voor een groep tot acht personen. Het huis is aangepast voor mindervaliden en is daarom ook heel geschikt voor zorggroepen. 

Slaapkamers
De accommodatie telt vijf slaapkamers met in totaal acht slaapplekken. Op de begane grond vind je een slaapkamer met twee hoog-laagbedden met een bedpapegaai en de mogelijkheid tot een papegaai aan het plafond. Ook is er een slaapkamer beneden met een tweepersoonsbed. Boven vind je een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met elk een eenpersoonsbed. 

Sanitair
De accommodatie is zowel boven als beneden voorzien van een badkamer met aanpassingen voor mindervaliden, zoals een douchestoel. Ook is er een apart aangepast toilet. 

Keuken
Op de begane grond vind je de ruime keuken. Deze is voorzien van een gasstel, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser en een volledige keukeninventaris. Ook staat er een tafel, zodat jullie met zijn allen in de keuken kunnen dineren.

Woonkamer
De woonkamer is de plek waar jullie gezellig samen kunnen komen. De kamer is voorzien van een tv, een comfortabele stoel en fijne banken waar jullie heerlijk kunnen zitten. Een houtkachel zorgt voor een gezellige sfeer. Voor het eerste gebruik ligt er hout klaar, extra hout kunt u bestelen bij de receptie.

Terras
Via de keuken kun je naar buiten, naar het gedeeltelijk overdekte terras. Hier staat een loungeset waar jullie optimaal kunnen ontspannen. Ook is er een picknicktafel waar je met mooi weer gezellig aan kunt eten.

Extra’s
De accommodatie is voorzien van wifi, een ledikantje en een kinderstoel, een wasmachine en een droger. Er kan gebruik gemaakt worden van de parkfaciliteiten, zoals de speeltuinen, het springkussen en de zwembaden (geopend Pasen t/m herfstvakantie). Ben je op zoek naar een grotere accommodatie? Knabbel en Babbel zijn ook samen te boeken voor een groep tot 16 personen. 

 

Voorzieningen

 1. Magnetron
 2. Bluetooth speaker
 3. Vaatwasser
 4. CV
 1. Eenpersoonsbed(den)
 2. Campingbedje
 3. Kinderstoel
 4. Radio
 1. TV
 2. Wasmachine
 3. Wasdroger