Vakantiepark De Kleine Belties

't Ole Hoes

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

luxe boerderij jacuzzi groot gezin familie

Nu met jacuzzi!

In een gezellig ingerichte boerderij, even een week of weekend weg. Heerlijk tot rust komen in Overijssel op Vakantiepark De Kleine Belties. 't Ole Hoes is een oude boerderij uit, voor zover bekend, 1832. En vanaf 1901 in beheer van familie Hakkers. In 1948 begon de familie Hakkers Camping De Kleine Belties, het gezin woonde toen in 't Ole Hoes, het huis heette toen 't Nachtegaaltje. Sinds een aantal jaren wordt 't Ole Hoes verhuurd als familie huis. Het huis is ingericht voor 10 personen, voor een groot gezin of een familie.

Slaapkamers
't Ole Hoes is voorzien van 5 slaapkamers. Beneden zijn 2 slaapkamers (2x tweepersoonsbed) en boven 3 (2x 2 eenpersoonsbedden en 1x stapelbed). 

Sanitair
De badkamer en toilet zijn in 2023 helemaal vernieuwd, een prachtige inloopdouche en een apart toilet zijn helemaal in mooie stijl gerenoveerd. 

Keuken
Er is een sfeervolle keuken aanwezig voorzien van een koelkast met vriesvakken, gasstel, oven, magnetron en een vaatwasser. In de woonkeuken staan eettafels met stoelen. 

Woonkamer
Gezellig zitten in de woonkamer voorzien van een bank, TV en een sfeervolle kachel. 

Tuin
Het huis beschikt over een eigen tuin en een schuurtje met een mooie overkapping. Voor een heerlijk ontspannen verblijf is het huis ook voorzien van een jacuzzi.  πŸ›€πŸ»

Extra's
Het huis is voorzien van een wasmachine, een centrale verwarming, is gelegen vooraan het park en heeft een eigen parkeerplaats. Ook zijn er veel inbouwkasten in de boerderij aanwezig. 

 

Voorzieningen

 1. 1 slaapkamer
 2. Koffiezetapparaat
 3. 2 slaapkamers
 4. 3 slaapkamers
 5. Magnetron
 6. Oven
 1. 4 slaapkamers
 2. 5 slaapkamers
 3. Vaatwasser
 4. CV
 5. Tweepersoonsbed(den)
 6. Eenpersoonsbed(den)
 1. Stapelbed(den)
 2. Jacuzzi
 3. Schuurtje
 4. Toilet apart van badkamer
 5. TV
 6. Wasmachine
 

1 recensie


 1. 8,3

  Goede kachel, goede bedden

  Oktober 2022 - Karel P.