Vakantiepark De Kleine Belties
De leukste plek voor de kleintjes

't Ole Hoes

Beschikbaarheid en prijs
 

Omschrijving

-          10 persoons luxe boerderij
-          5 slaapkamers
-          Jacuzzi


Gezellig een weekend of week weg in een luxe boerderij? In groepsaccommodatie 't Ole Hoes, ook wel ’t Nachtegaaltje genoemd, kom je met je hele gezin, familie of vriendengroep even tot rust. De boerderij is al sinds 1901 in het bezit van de familie. Jarenlang hebben ze er gewoond, maar sinds een paar jaar wordt ’t Ole Hoes verhuurd als accommodatie voor tien personen.

Slaapkamers
Groepsaccommodatie ’t Ole Hoes is voorzien van vijf slaapkamers. Beneden zijn twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Boven zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en er is één kamer met een stapelbed.

Sanitair
De badkamer en het toilet zijn in 2023 helemaal gerenoveerd. De accommodatie heeft nu een inloopdouche en een apart, nieuw toilet. 

Keuken
De sfeervolle keuken is voorzien van een koelkast met vriesvakken, een gasstel, een oven, een magnetron en een vaatwasser. De keuken is ingericht als woonkeuken, waar je aan de eettafel gezellig met elkaar van een heerlijke maaltijd geniet.

Woonkamer
In de gezellige woonkamer kom je samen bij de warme kachel, die je op koude avonden lekker op kunt stoken. Geniet op de comfortabele bank van je rust of zet de tv aan. 

Tuin
De accommodatie beschikt over een eigen tuin en een schuurtje met overkapping. Voor een ontspannen middag of avond hoeven jullie het park niet af, want het huis is voorzien van een heerlijke jacuzzi.

Extra’s
’t Ole Hoes heeft een wasmachine, centrale verwarming en is dichtbij de ingang van het park gelegen. De luxe boerderij heeft een eigen parkeerplaats en er zijn veel ruime inbouwkasten aanwezig. 
Er kan gebruik gemaakt worden van de parkfaciliteiten, zoals de speeltuinen, het springkussen en de zwembaden (geopend Pasen t/m herfstvakantie).

 

Voorzieningen

 1. 1 slaapkamer
 2. Koffiezetapparaat
 3. 2 slaapkamers
 4. 3 slaapkamers
 5. Magnetron
 6. Oven
 1. 4 slaapkamers
 2. 5 slaapkamers
 3. Vaatwasser
 4. CV
 5. Tweepersoonsbed(den)
 6. Eenpersoonsbed(den)
 1. Stapelbed(den)
 2. Jacuzzi
 3. Schuurtje
 4. Toilet apart van badkamer
 5. TV
 6. Wasmachine
 

2 recensies


 1. 9,8

  De jacuzzi,wat een luxe.het ruime huis en nieuwe badkamer en toilet. En gewoon de ruimte om met zeven Kleinkinderen er te zijn.

  Mei 2023 - J. d.

 2. 8,3

  Goede kachel, goede bedden

  Oktober 2022 - Karel P.