Terug naar het overzicht

Vier dagen fietsen in het Vechtdal

Fietsen in Overijssel

De Vechtdal Fietsvierdaagse, een jaarlijks terugkerend evenement. Vanuit verschillende plaatsen worden elk jaar weer mooie fietsroutes uitgezet. U kunt bij ons een kampeerarrangement boeken.

Houdt u van fietsen? Dan zien wij u graag tijdens de vechtdal fietsvierdaagse. U kunt zich inschrijven via de website www.vechtdalfietsvierdaagse.nl. Maar u kunt ook uw kampeerplaats bij ons boeken inclusief de kaarten voor deelname aan de vierdaagse. Vier dagen fietsen in een prachtige omgeving door de bossen en langs de overijsselse vecht in het mooie Vechtdal. 

In 2019 is de fietsvierdaagse van 3 tot 6 september. Op woensdag 4 september is De Kleine Belties één van de twee startplaatsen.

Fietsarrangement

Het arrangement bestaat uit:

  • Kampeerplaats voor 2 personen 
  • Deelname voor 2 personen aan de fietsvierdaagse
  • Een documentatiepakket

 € 140,-

Exclusief reserveringskosten en toeristenbelasting. € 160,- inclusief toeristenbelasting 2 personen en reserveringskosten.

Heeft u geen toercaravan of camper, ook het huren van een bungalow, stacaravan of chalet behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het Fietsarrangement chalet: Een luxe Bosparkchalet voor een midweek en voor 2 personen fietskaarten € 350,-. Telefonisch of per mail te boeken.

Boek nu                            Terug naar overzicht