Vakantiepark De Kleine Belties
Plaza en Eethuys

Feest & Vergadering

verjaardag vieren, jubileum of een andere samenkomst?

 

Komt u vergaderen of een verjaardag/feest vieren, dan zijn de onderstaande opties uit te breiden met extra's zoals warme en koude hapjes, verschillende buffetten, barbecue, nagerechten, etc. 

 
 

De Plaza

De Plaza is een moderne zaal met een sfeervolle inrichting en gezellige zithoekjes. Er is een overdekt terras aan de voorkant. De zaal is ingericht voor 70 personen en is voorzien van een beamer. Er is een binnenspeelplek aanwezig waar tijdens de samenkomst gebruik van gemaakt kan worden. Ook kunnen er gedeeltes van de zaal worden gebruikt, zodat het ideaal is voor een kleiner gezelschap. U kunt gebruik maken van de Plaza op basis van verzorging door De Kleine Belties.
 

De Beltieshorst

De Beltieshorst is een grote zaal voor 50 tot 250 personen. Er is een keuken met gasstel en vaatwasser aanwezig, een geluidsinstallatie en een beamer. U kunt deze zaal huren op basis van zelfverzorging. Ook kunnen wij de verzorging van eten en drinken op ons nemen, zodat u kunt genieten van het samenzijn.
 
 

Het Bruincafé

Voor kleinere groepen is het sfeervolle Bruincafé een mooie locatie. De zaal grenst aan de Plaza en is met een deur af te sluiten van andere zalen. Een grote zithoek, een knusse bar, een beamer en een geluidsinstallatie is aanwezig. Het is mogelijk om voor het Bruincafé een arrangement te boeken inclusief verzorging.
 

Buffetten

Wij hebben verschillende buffetten in ons assortiment, voor elke gelegenheid wel een passende maaltijd. Een heerlijk diner, lekkere lunch of een hapjes- of ijsbuffet. Er zijn tal van mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u op maat verzorgen, helemaal passend bij uw wensen.
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten