Vakantiepark in Overijssel voor jong en oud

Vakantiepark De Kleine Belties

Bij “De Kleine Belties” is het volop genieten in een christelijke sfeer. Op ons vakantiepark kun je kamperen of genieten in een prachtige luxe chalet, stacaravan of lodge. Weg met de hele familie? Huur dan één van onze groepsaccommodatiesWij hebben mooie faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een binnenspeeltuin en gezellige horeca. Kom vakantie vieren op ons park en geniet van het mooie Vechtdal! Hoe oud of jong je ook bent, het is fantastisch! 

Hemelvaart

Nu 10 of 15% korting op geselecteerde accommodaties en kampeerplaatsen tijdens het Hemelvaartsarrangement! Er is een Recreatieteam aanwezig en de faciliteiten zijn geopend.


Kijk snel verder

Peuter & Kleuterweek

Over een paar weken is het weer tijd voor de Peuter & Kleuterweek! Van 28 juni tot 5 juli is er een speciaal activiteiten programma voor deze doelgroep en hun ouders. Een chalet huurt u al vanaf € 333,- voor deze week. Bekijk hieronder het volledige huuraanbod.

Bekijk de beschikbaarheid

Voor elke leeftijd!

Voor elke leeftijd is De Kleine Belties geschikt. Wanneer de kinderen een plons nemen in het zwembad genieten jullie van de warmte in onze whirlpools. Hoe oud of jong je ook bent, het is genieten.

Boek een vakantie

Vakantiepark De Kleine Belties

Elke vakantiedag is een feestdag op Vakantiepark De Kleine Belties uit Hardenberg. Begin de dag met een lekker ontbijtje uit de recreatiesuper en terwijl de kinderen lekker actief bezig zijn bij het recreatieteam geniet u van een heerlijk kopje koffie op ons terras. En regent het? Geen probleem wij hebben een overdekt zwembad en een recreatiehal waar activiteiten binnen georganiseerd kunnen worden. 

De Kleine Belties staat al meer dan 70 jaar voor vakantieplezier! Wil je kamperen of genieten in een luxe chalet? het kan allemaal! In 2019 realiseren wij fase 2 van ons nieuwe Bospark!

Kom een kijkje nemen

Virtuele tour

Bekijk onze tour en beleef ons park alsof je er zelf overheen loopt!

Zo leer je ons park al een beetje kennen! Ga jij voor een plekje met een speeltuin of een lekker rustig plekje in ons Bospark? De Kleine Belties heeft veel verschillende plekken, voor iedereen is er dus wel iets geschikts! Advies nodig? Wij zitten voor je klaar!

 > Bekijk de tour