Vakantiepark De Kleine Belties
Dagje uit | De Kleine Belties

Dagje uit

Dagje Kleine Belties

Op Vakantiepark De Kleine Belties is iedereen welkom. Ook als u niet bij ons verblijft dan heten we u graag welkom op ons park. Voor een gezellig middagje weg, de sfeer van ons park proeven, of uw favoriete plekje uitzoeken.

Er valt altijd wel iets te doen of te beleven op ons park, een hapje eten of even een kopje koffie, of een ijsje voor de kids. Even lekker uitwaaien op het springkussen of klimmen en klauteren in de speeltuin.

Ook kunt u gebruik maken van de activiteit Camping Golf. Een mooie route over het hele park; langs de bungalows, chalets, de zwemvijver en het zwembad. De sticks en bal zijn te huur op de receptie. 

Eten & drinken

Vakantie op Vakantiepark "De Kleine Belties", heerlijk genieten! In de horeca faciliteiten kun je genieten van een kopje koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Aan alles is gedacht, speelruimte voor de kids en natuurlijk gratis gebruik van wifi in de horeca. Een mooie en gezellige plek om te genieten en te ontmoeten. Wij ontvangen jullie graag in onze horeca. 

Plaza
De plaza is de verzamelplaats van veel van onze faciliteiten. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het nuttigen van een kop koffie met een heerlijk stuk appelgebak of gezellig een glas wijn drinken bij de open haard. In de ijs/snoephoek is er volop keuze, ook softijs en milkshakes behoren tot het assortiment.

't Eethuys
't Eethuys is het restaurant van De Kleine Belties. Hier kunt u terecht voor een lekkere lunch en diner. Een overzichtelijke menukaart met keus uit verschillende gerechten.

Snackbar
Voor een gemakkelijke maaltijd of tussendoortje kunt u terecht in de Snackbar. Naast patat en snackbar zijn hier ook pizza's verkrijgbaar. Deze kunt u ook in 't Eethuys bestellen.

Een dagje de Kleine Belties