Eten en drinken

Eetgelegenheid

Heerlijk genieten!

In de horeca faciliteiten op Vakantiepark "De Kleine Belties" kun je genieten van een kopje koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Aan alles is gedacht, speelruimte voor de kids en natuurlijk gratis gebruik van wifi in de horeca. Een mooie en gezellige plek om te genieten en te ontmoeten. Wij ontvangen jullie graag in onze horeca. 

Plaza

De plaza is de verzamelplaats van veel van onze faciliteiten. Vanuit de plaza heeft u zicht op het overdekte zwembad en de kleintjes kunnen in de overdekte speelruimte lekker klimmen en klauteren. In de plaza kunt u bijvoorbeeld terecht voor een kop koffie met een heerlijk stuk appelgebak of gezellig een glas wijn drinken bij de open haard. In de ijs/snoephoek is er volop keuze, ook softijs en milkshakes behoren tot het assortiment. En s'avonds kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten.

Terras

Op mooie zonnige dagen is het ook heerlijk vertoeven op het terras dat grenst aan het 'Hakkersplein', het centrale punt van het park. In 2019 hebben we het terras voorzien van nieuw meubilair en een prachtige overkapping.

Klik hieronder voor de openingstijden.

Uiteten op het vakantiepark

Het Eethuys

In ons restaurant "Het Eethuys" kunt u lunchen of dineren. Een heerlijke maaltijd, met zorg bereid. Maak een keuze uit onze uitgebreidde maar betaalbare kaart. Wij serveren naast onze heerlijke plate menu's ook pizza's of een eenvoudig snack menu. Of tijdens de lunch een lekkere tosti of een belegd broodje. Bij mooi weer is het ook lekker vertoeven op ons terras terwijl de kinderen zich uit kunnen leven in de speeltuin. 

Snackbar

Even lekker makkelijk, of gewoon een lekker tussendoortje, dan kunt u terecht in onze snackbar. Naast patat en snacks zijn hier ook onze vers bereidde pizza's te bestellen.

 

Actuele openingstijden