Eten en drinken
Eten en drinken

Eten en drinken

  1. Eten en drinken

Eten en drinken

In de horeca faciliteiten op Vakantiepark "De Kleine Belties" kun je genieten van een kopje koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Aan alles is gedacht, speelruimte voor de kids en natuurlijk gratis gebruik van wifi in de horeca.

De horeca is geopend van Pasen t/m de herfstvakantie. In de winterperiode is de horeca te gebruiken voor bijeenkomsten, het vieren van een verjaardag of het houden van een vergadering. Alle bijeenkomsten kunnen op een verantwoorde manier georganiseerd worden.

Bekijk de huidige openingstijden Ik zoek een locatie voor een feest/bijeenkomst
 

Plaza

De plaza is de verzamelplaats van veel van onze faciliteiten. Vanuit de plaza heb je zicht op het overdekte zwembad en de kleintjes kunnen in de overdekte speelruimte lekker klimmen en klauteren. In de plaza kun je terecht voor een kop koffie met een heerlijk stuk appelgebak of gezellig een glas wijn drinken bij de open haard. In de ijs/snoephoek is er volop keuze, ook softijs en milkshakes behoren tot het assortiment. En s'avonds kunt u onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijpraten.

Terras

Op mooie zonnige dagen is het ook heerlijk vertoeven op het terras dat grenst aan het 'Hakkersplein', het centrale punt van het park. Met een lekker kopje koffie op het terras de dag beginnen, of in de middag even borrelen in de zon. Het terras is recent vernieuwd met een prachtige overkapping en nieuw meubilair.

Het Eethuys

In ons restaurant "Het Eethuys" kunt u lunchen of dineren. Een heerlijke maaltijd, met zorg bereid. Maak een keuze uit onze uitgebreidde maar betaalbare kaart. Wij serveren naast onze heerlijke plate menu's ook pizza's of een eenvoudig snack menu. Of tijdens de lunch een lekkere tosti of een belegd broodje. Bij mooi weer is het ook lekker vertoeven op ons terras terwijl de kinderen zich uit kunnen leven in de speeltuin. 

Voor 't Eethuys dient u vooraf een plekje te reserveren.

Snackbar

Even lekker makkelijk, of gewoon een lekker tussendoortje, dan kunt u terecht in onze snackbar. Naast patat en snacks zijn hier ook onze vers bereidde pizza's te bestellen.

 

Bekijk onze andere faciliteiten