Vakantiepark De Kleine Belties

Voorjaarsvakantie

  • Middenin het Vechtdal
  • Comfortabele chalets
  • Rust en tijd voor elkaar

Heerlijk ontspannen

De voorjaarsvakantie is de perfecte tijd om er eens lekker op uit te trekken. Haal een frisse neus in de natuur of geniet in jullie warme chalet van wat tijd voor elkaar. Neem de tijd om tot rust te komen, een boek te lezen of om de omgeving te ontdekken.

Het mooie Vechtdal heeft ook in de winterperiode genoeg te bieden. Bij de receptie liggen wandelroutes en vind je tips met uitstapjes in de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar het Vechtpark voor een winterse wandeling of geniet van een dag Wildlands dat slechts 30 minuten rijden is.

Wil je met de hele familie naar De Kleine Belties komen? Boek dan één van onze groepshuizen. Voor de echte kampeerders hebben we ook een tweetal camperplekken met verwarmd sanitair.

Tijdens jullie verblijf in de voorjaarsvakantie zijn de Plaza en restaurant ’t Eethuys ’s weekends geopend. Ook de snackbar is vrijdags en zaterdags open. Voor een boodschapje of verse broodjes kun je op maandag- en zaterdagochtend en op vrijdagmiddag terecht bij Eekie’s Recreatie Super. Het zwembad is tot Pasen gesloten.

Heerlijk ontspannen op de kleine belties